Connect with us

Uncategorized

Βέροια: Επανήλθε κανονικά ο Ζε Βίτορ – Απειλήθηκε η ζωή του Κόστλι

Published

on

Ευχάριστη ήταν η σημερινή ημέρα για τον προπονητή της Βέροιας, Νίκο Καρύδα, καθώς είδε τον Πορτογάλο άσο του σωματείου Ζε Βίτορ να επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Ο 30χρονος μέσος ταλαιπωρούταν από κάκωση στο γόνατο, ωστόσο από εχθές είναι έτοιμος να προσφέρει της υπηρεσίες του στην Μακεδονική ομάδα. Αυτό σημαίνει πως για το φιλικό απέναντι στον Ηρακλή που θα διεξαχθεί στο Καυτατζόγλειο Στάδιο την Κυριακή το μεσημέρι στις 4:00 ο Νίκος Καρύδας δεν θα αντιμετωπίζει ιδιαίτερες απουσίες, αφού θα απουσιάζει μονάχα ο Γουέιν Τόμας, ο οποίος θα βρίσκεται στη πατρίδα του.

Απειλήθηκε η ζωή του Κόστλι

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας Κάρλος Κόστλι κλήθηκε από την πατρίδα του την Ονδούρα να αγωνιστεί στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναμά. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (12/10) ήδη έχει πάρει «φωτιά», καθώς είναι πάρα πολύ κρίσιμη. Μάλιστα, ο παίκτης της «Βασίλισσας του Βορρά» Κόστλι απειλήθηκε για τη ζωή του από άγνωστο μέλος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που του έγραψε τα παρακάτω: «Για τη ζωή σου και αυτή της οικογένειάς σου δεν θα έρθεις στον Παναμά για το ματς της 12ης Οκτώβρη». Η αντίδραση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ονδούρας ήταν άμεση, αφού ζητήθηκε από την FIFA η αναβολή της αναμέτρησης ή να προστατευτεί ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας από τον στρατό της χώρας του. Πάντως, εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε ένα ματς του οποίου το κλήμα είναι δυναμιτισμένο από τους φιλάθλους του Παναμά

Άδεια λίγων ημερών σε Τόμας

Ο Γουέιν Τόμας τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει προβλήματα στη μέση του και προπονείται ατομικά. Έτσι οι διοικούντες του Μακεδονικού συλλόγου πήραν την απόφαση να του δώσουν λίγες ημέρες άδεια, ώστε να αναχωρήσει για την πατρίδα του και να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου, η οποία θα υποβληθεί σε μία επέμβαση. Ο Τόμας αναμένεται να φτάσει στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία των παικτών του Νίκου Καρύδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 21ης Οκτωβρίου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η δικαίωση της διοίκησης με Καρύδα

Η ομάδα της Βέροιας ξεκίνησε την σεζόν με προπονητή τον Μάκη Χάβο και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις εξαιτίας των εντός έδρας ηττών που δέχτηκε από Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Τότε οι διοικούντες του ιστορικού σωματείου από την Ημαθία πήραν την απόφαση να εμπιστευτούν τον Νίκο Καρύδα, ο οποίος είχε εργαστεί σαν γυμναστής σε καταξιωμένους συλλόγους όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Αυτό το ρίσκο φάνηκε πως βγήκε στους ανθρώπους των «κυανέρυθρων», καθώς από τότε η «Βασίλισσα του Βορρά» μετράει στο πρωτάθλημα 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Επίσης, στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο οι παίκτες του Καρύδα κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ από 2-0 σε 2-2 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δείχνοντας πως διαθέτον όλα τα φόντα για να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply