Connect with us

Uncategorized

Βήμα ανόδου για Τριγλία (2-1 τον Ιωνικό)

Published

on

Σπουδαία σημασίας νίκη, η οποία επιτεύχθηκε στα τελευταία λεπτά, πέτυχε η Τριγλία απέναντι στον Ιωνικό με 2-1. Πλέον το συγκρότημα του Στάθη Ασλάνογλου βρίσκεται σε θέση ισχύος αναφορικά με την υπόθεση άνοδος δεδομένου ότι οι ”κιτρινόμαυροι” απέχουν δυο βαθμούς από την διαχωριστική γραμμή. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 14′ με τον Μουλλάκη. Στο 55′ η ομάδα από την Ανατολική Αττική έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Φιλιππόπουλου με απευθείας κόκκινη. Ωστόσο, οι Ραφηνιώτες δεν το έβαλαν κάτω πετυχαίνοντας το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη στο 89′ με κεφαλιά του Σκαφίδα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών)

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (78′ Χατζάκης), Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο, Αλεβίζος, Γκίκας (64′ Μπλιάμπλιας), Μουλλάκης (55′ Γκούτσιας)

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Κουμουλίδης, Τσακίρης, Σταμπούλογλου, Ανδρεαδάκης, Μαριόλης, Πολίτης (63′ Τζιώτης), Ιγκλι (75′ Παπαδάκος), Κατσαβριάς (46′ Σκαφτούρος), Ατματσίδης, Λαμπρινάτος.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply