Connect with us

Γ Εθνική

Βαθμολογική ανάσα ο Βύζας 2-0 την Νίκη Βόλου

Published

on

Ο Βύζας ύστερα απο έξοχη εμφάνιση επικράτησε της Νίκη Βόλου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη έπαιξαν σαν την γάντα με το ποντίκι τον αντίπαλό της με σωστή αμυντική γραμμή καλό κέντρο και ξαφνικές αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον του. Στο τέλος οι 1000 περίπου φίλαθλοι αποθέωσαν τους Μεγαρείς για την σπουδαία εμφάνισή τους.

 

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 11′ κόρνερ του Βλάχου ο Κρητικός έπιασε την κεφαλιά που έφυγε πάνω απο τα δοκάρια. Στην συνέχεια 17′ κόρνερ Πορτουλίδη η μπάλα έφτασε στον Βέρτσο που με κεφαλιά τροφοδότησε τον Μήτση που έπιασε την κεφαλιά άουτ. Στο 23′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Διαμαντόπουλος έβγαλε την ασίστ στον Κρητικό που με ένα δυνατό αριστερό διαγώνιο σούτ σούτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βούρα 1-0. Εξι λεπτά αργότερα ο Κρητικός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα το σούτ πάνω απο τα δοκάρια του Βούρα. Στην συνέχεια φάουλ του Τάντιτς πάνω απο τα δοκάρια του Παναγόπουλου. Στο 48′ ο Θωμάς Βλάχος έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην μικρή περιοχή εκεί παρενέβει ο Ουέλινγκτον που έδιωξε κόρνερ. Ενα λεπτό αργότερα γυριστό σούτ του Σπαγγή έφυγε άουτ. Στο 50′ ο θωμάς Βλάχος μπήκε στην μικρή περιοχή τετ-α-τετ με τον Βούρα γλύστρισε έπσε κάτω χάνοντας σίγουρο γκόλ. Στην συνέχεια 65′ δυνατό σούτ του Σκούφαλη έφυγε πάνω απο τα δοκάρια του Παναγόπουλου. Στο 70′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Ρεκλείτης έδωσε την ασίστ στον Θωμά Βλάχο που ανάποδο γυριστό σού μέσα απο την περιοχή σημείωσε το 2-0. Ενδεκα λεπτά αργότερα ο Διαμαντόπουλος τροφοδότησε τον Κρητικό το σούτ του τελευταίου κτύπησε στην ρίζα της καθέτου δοκού.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων)ΒΟΗΘΟΙ: Δανέζης, Δόσης (Αθηνών)4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Σιώκο; 37′ Γρομητσάρης 40’Αρναρέλλης 77′

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Θ. Βλάχος(73′ Αρναρέλλης- 84′ Μανδύλλης)Σπαγγής, Βελέτης, Μπιτσάκος, Λαμπρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σιώκος(60’Ρεκλείτης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(προπονητής Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Γιάκομπ(55’Σκούφαλης), Καρατζάς, Ψιάνος, Μήτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Τάντιτς(76’Χάμος), Ουέλινγκτον(55’Φλίγκος).

 

***Παρόντες στο γήπεδο ο Αλέξης Κούγιας ο προπονητής της Παναχαικής Ηλίας Φυντάνης ο Ανδρέας Γραμματικός πρόεδρος των παλαιμάχων Νέας Περάμου κ.α.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply