Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βαθμός και εντυπώσεις για Ολυμπιακό και Σούρμενα

Published

on

Πολύ ωραίο παιχνίδι με ρυθμό διεξήχθη στο Ίλιον, όπου Ολυμπιακός Λιοσίων και Σούρμενα αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην νίκη, στην οποία θα έφτανε όποιος σκόραρε πρώτος. Σε γενικές γραμμές υπήρξε ισορροπία, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και οι δύο τερματοφύλακες πολύ δουλειά. Οι ‘ροσσονέρι’ μπήκαν καλύτερα και είχαν δοκάρι στο 6′ με φάουλ του Μανωλιάδη, όμως ο Κίτσιος απώλεσε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο 30′ με τον Λύρο να αποκρούει αρχικά εξ’επαφής και στο κόρνερ του Καρύδη μόνος να στέλνει άουτ την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν κόψη του ξυραφιού και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Στο 56′ οι ‘ερυθρόλευκοι’ είχαν δοκάρι με τον Κίτσιο σε απόκρουση του Λύρου και στο 64′ το σουτ του Μετλλίου πέρασε ξυστά άουτ. Στο 69′ ο πολύ καλός Στουραΐτης σταμάτησε τον Γιαννόπουλο, ενώ στο 81′ ο εξίσου σταθερός Λύρος εκτινάχθηκε όμορφα σε σουτ του Κωνσταντινίδη. Με αυτή την ισοπαλία, έκτο ανέβηκε το προσφυγικό σωματείο έχοντας 13 βαθμούς, ενώ ο το συγκρότημα των Λιοσίων έχει 8 πόντους στην 14η θέση.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Αθανασίου Γ., Κουντουρέλλης Γ.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Στουραΐτης, Γιάκας, Ευαγγελάτος, Μηλιώνης, Κολιοπάνος, Ξενάκης, Παπαθεοδώρου (50′ Μίρτσεα), Κωνσταντινίδης, Κίτσιος, Καμαριάρης (89′ Δασκαλάκης), Καρύδης (53′ Μελέτης).

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου, Κορκολής (64′ Φύτρος), Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (77′ Θεοδώρου), Δημογιάννης, Ζιώγας (55′ Κοντιμπάς).