Connect with us

stoplekto

« Βαριές Καμπάνες» από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ

Published

on

Με 3 αγωνιστικές ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του και χρηματική ποινή 200 τιμωρήθηκε η ΑΕ Χαραυγή για επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα με Αία Σαλαμίνας (είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και απόπειρα βιαιοπραγίας κατά του διαιτητή) . Επίσης ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες και χρηματική ποινή 150€ στον εκπρόσωπο του σωματείου Λεωνίδα Διακαντώνη για εξύβριση και προπηλακισμό του διαιτητή

• Χρηματική ποινή 100€ σε ΑΕ Ολυμπιάδα και Προοδευτική για ρίψη αντικειμένων και συμπλοκή φιλάθλων στο μεταξύ τους παιχνίδι.

*Χρηματική ποινή 50€ στο σωματείο Ολυμπιακός Περάματος για μεμονωμένο επεισόδιο στα αποδυτήρια των διαιτητών στον αγώνα με την ΑΕ Χατζηκυριακείου και ποινή επίπληξης στον προπονητή της ομάδας Β. Μουτάφη.

*Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και χρηματική ποινή 50 € στον εκπρόσωπο του Φαληρικού Ιωάννη Κουδουνάκο εξύβριση αντίπαλου ποδοσφαιριστή στον αγώνα με Ειρήνη 2005..

*Χρηματική ποινή 50€ στο σωματείο ΑΟ Πειραιάς για αντιαθλητική ενέργεια φιλάθλου

*Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 50€ στον Β΄Προπονητή του Αετού Κορυδαλλού Σπ. Κουνέλη ( εξυβριστική συμπεριφορά-στον αγώνα με τον ΑΠΟ Κερατσίνι)

και στον Β’ προπονητή του Νέου Ικονίου Χ. Χονδρουδάκη (υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή στον αγώνα με Κύπρο Κορυδαλλού )

*Με μια( 1) αγωνιστική ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του και χρηματική ποινή 100 € στο σωματείο Θύελλα Μοσχάτου( αντιαθλητική συμπεριφορά μελών του Δ.Σ. και εξύβριση του διαιτητή) στον αγώνα με Οδηγήτρια και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 15 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 50€ στο μέλος του συλλόγου Αν. Νομικό για απειλητική και εξυβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή.

*Με δυο αγωνιστικές ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του και χρηματική ποινή 150€ στο σωματείο ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας (είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο – προπηλακισμός αντίπαλου ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον Ήφαιστο) ενώ στον φίλαθλο του συλλόγου Στεφ, Φαναρίτη ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 50€

* Χρηματική ποινή 100€ στο σωματείο Ήφαιστος (είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με Ίκαρο Καλλιθέας )

* Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 50€ στον προπονητή της ΑΕ Αίγινας Γ. Γκοβερίνο για εξύβριση και αντιαθλητική συμπεριφορά στον διαιτητή στον αγώνα με Αμπελακιακό

*Η Π.Ε. απαλλάσσει τους ποδοσφαιριστές Δ. Γιαννακόπουλο ( Ερμή) Μουζακίτη( Ολυμπιακό Κερατσινίου) Κουζίνη ( Νέου Ικονίου) και το σωματείο ΑΕ Χαραυγή για τον αγώνα με τον Αετό Κορυδαλλού

*Έναρξη όλων των ποινών από 13.11.2014

 

Κλήσεις σε απολογία

 

Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούντα σε έγγραφη απολογία το σωματείο Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ( για τον αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας ) Ικάρου Καλλιθέας), το σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ και ο προπονητής του Ι. Καλαιτζής ( για τον αγώνα με Θύελλα Μοσχάτου), ο προπονητής των Αστεριών Δραπετσώνας Ι. Πολίμος ( για τον αγώνα με Αργοναύτη)

Ο προπονητής Β. Ιωαννίδης κι ο εκπρόσωπος του ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ κ. Χ. Τσελέπης( αγώνας με Θησέα

Τα υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της ΕΠΣΠ εντός 3 ημερών

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply