Connect with us

Γ Εθνική

Βασίλης Τσέργας: Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση…

Published

on

Την ακόλουθη ανάρτηση έκανε ο ποδοσφαιριστής του Ηλυσιακού Βασίλης Τσέργας, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στον Ηλυσιακό τις τελευταίες ημέρες…

Βασίλης Τσέργας: Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και γιαυτο δε θέλω να πω πολλά ! Η ομάδα του Ηλυσιακού βρίσκεται σε κρίση, και κύριοι υπεύθυνοι της όλης κατάστασης είναι άνθρωποι που στήριζαν και στηρίζουν χρόνια τον Ηλυσιακό οικονομικά και μη. Όταν ξαφνικά βάζεις τους εγωισμούς σου πάνω άπο την ομάδα το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο!

Μαθαίνω από συμπαίκτες μου ( ορισμένοι από αυτούς έχουν δώσει και τη ψυχή τους για αυτή την ομάδα τα 3 τελευταία χρόνια ) ότι δεν τους έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να τους ενημερώσουν για το οτιδήποτε και φυσικά μόνο αποχωρήσεις παιχτών που ένα μήνα πριν συζητάγαμε το τι έρχεται την επόμενη χρόνια!

Καλώ λοιπόν τον πρόεδρο Ηρακλή Κολομπατσο, το κύριο Λόη, το κύριο Αρκουλή και τους ανθρώπους που ήταν στο ποδοσφαιρικό τμήμα κυρίους Καρκοβιρη, Σαριδακη, Μίσσα κλπ να καλέσουν ΔΣ να αφήσουν στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς και να κάνουν ένα βήμα πίσω προκειμένου να σωθεί το καράβι, ειδάλλως η «καταδίκη» της ομάδας θα φέρει την υπογραφή τους !