Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Βλασόπουλος – Εμείς δεν εγκαταλείπουμε την ΑΕΜ όπως άλλοι

Published

on

Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Φίλες και φίλοι του Μοσχάτου μας.

Είμαστε έτοιμοι να διανύσουμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Ξεκινάει το επταήμερο την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος με το ταξίδι της Ακαδημίας μας στην Καλαμάτα όπου θα παρατάξει 3 ομάδες, μια Κ14 και δύο Κ12, και οι οποίες θα πάρουν μέρος στο τουρνουά Ακρόπολις. Ένα ξεκίνημα με χαρά, αισιοδοξία και ποδοσφαιρική απόλαυση με ευχές για καλό ταξίδι, ασφαλή διαμονή και καλή επιστροφή σε όλους τους πάνω από 50 συμμετέχοντες.

Επίσης, εύχομαι αυτήν την κρίσιμη εβδομάδα που έρχεται να έχουμε αποτελέσματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην συγκρότηση της νέας Προσωρινής Διοίκησης, προσπάθεια που υποστηρίζουμε και εργαζόμαστε για κάτι τέτοιο.

Ο μέγας κίνδυνος καθυστερημένης και κακής προετοιμασίας, όπως το 2023, είναι φανερός.

Παράλληλα, προσωπικά εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, σε πείσμα γελοίων απόψεων, θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε καθημερινά τις υπερεπείγουσες ανάγκες και υποχρεώσεις του Συλλόγου, να προχωράμε στην προσπάθεια σύνταξης της Φορολογικής Δήλωσης 2023, κλπ.

Εμείς δεν εγκαταλείπουμε την ΑΕΜ όπως άλλοι. Έτσι μάθαμε σαν αθλητές, μέλη και φίλοι της…. κάτω από το παράδειγμα σοβαρών και εμπνευσμένων προέδρων και παραγόντων.

Advertisement