Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Βολές” της ΑΕ Μοσχστου για το φωτισμό του γηπέδου

Published

on

Από το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Αγαπητοί Μοσχατιώτες φίλαθλοι της ΑΕΜ. Γονείς των 200 παιδιών που αθλούνται στο Δημοτικό Γήπεδο του Μοσχάτου. (Μόνον στο σωματείο μας).
Στις 09/11/2021 εκφράσαμε έναν προβληματισμό για το γήπεδο Μοσχάτου.
3 οι κύριες αιτιάσεις:
Α) ο φωτισμός που είναι ανύπαρκτος και κάθε λύση είναι προσωρινή. Θυμίζουμε τον αγώνα κυπέλου με τον Αμπελακιακό και το ρεζιλίκι των 4 συνολικα λαμπτήρων σε 4 πυλώνες… Αναφέραμε και τις πληροφορίες μας για την αναξιοποίητη δωρεά την οποία έχει αποδεχθεί ο Δήμος μας για αντικατάσταση με LED όλων των λαμπτήρων και χρησιμοποιήθηκε αλλού.
Δικαιωθήκαμε πανηγυρικά καθώς από χθες είμαστε χωρίς φώτα στο γήπεδο με προφανή την αδυναμία να προπονηθούμε…
Τόσον η ανδρική ομάδα που έχει ένα μεγάλο ντέρμπυ μπροστά της το ερχόμενο ΣΚ όσον και τα τμήματα των ακαδημιών.
Η πρόβλεψη για την αντικατάσταση δια στόματος του καθ’ ύλην αρμόδιου κυρίου Σάββα, δεν είναι ενθαρρυντική. Όμως τουλάχιστον εκείνος έχει το θάρρος και απαντά όπως και ο κύριος Φελλάς , καθώς οι υπόλοιποι κρύβονται….
Β) το γήπεδο εγκυμονεί κινδύνους. Είχαμε 3 περιστατικά Σταφυλόκοκκου. Καλούμε την δημοτική αρχή να μεριμνήσει ώστε να ελεγχθεί άμεσα και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
Γ)το κυλικείο δεν χρειάζεται έχει στα 800 μέτρα μίνι μάρκετ και στα 1000 καφέ delivery….
Κατά τα άλλα συμψηφισμό σε εμάς της κακοκαιρίας και του τυχαίου γεγονότος δεν πρέπει να γίνονται… Ούτε εξυπνακισμοί από θεσμικούς για τα προβλήματα στα σχολεία και ” δηλαδή τι θέτε… να ασχοληθούμε με το γήπεδο και να αφήσουμε τα παιδάκια στην μοίρα τους…” Γιατί ρε παιδιά σας είπε κανείς ότι πήγαμε κρυφά το βράδυ και τα πλημμυρίσαμε εμείς….? Εμείς Μήπως βουλώνουμε τα φρεάτια? Εμείς πλημμυρίζουμε την Καποδιστρίου? Τι συμψηφισμοι είναι αυτοί όταν σας ρωτάμε ποια είναι η προβλεψή σας? Έχετε φροντίσει να προπονηθεί η ομάδα κάπου?
Μπορεί κάποιοι θεσμικοί να μας αποκαλούν για τα “καρναβάλια” αλλά δεν είμαστε και δεν δεχόμαστε και τέτοιες ψευτομαγκιές….
Για το ΔΣ της ΑΕΜ
Ο Πρόεδρος      Ο Γενικός Γραμματέας
Κ.Βαζαίος                 Σταύρος Κλεισούρας