Connect with us

stoplekto

Βουτσινάς: Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και το ΔΣ της ομάδας

Published

on

Μια απολύτως επιτυχημένη χρονιά για την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας έφτασε στο τέλος της. Οι κερατσινιώτες τερμάτισαν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έκαναν και μια αξιοπρεπή πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα των υποδομών.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Βουτσινάς με δηλώσή του  θέλει να ευχαριστήσει τους άμεσους συνεργάτες του αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου.

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή πορεία και φυσικά αυτό μόνο τυχαία δεν έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Τρίχο για την δουλειά του και τον γυμναστή της ομάδας Λουκά Ντούσκο για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Από εκεί και πέρα τον Γενικό Αρχηγό Αργύρη Κεραμιδά αλλά και όλο το Δ.Σ που έκανε ότι καλύτερο δυνατό για να έχει η ομάδα όλα τα εφόδια να πάει ψηλά.»

Η ομάδα της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας θα συνεχίσει τις προπονήσεις τις μέχρι 10 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα θα δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες και μετά θα ξεκινήσει τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply