Connect with us

Γ Εθνική

Βύζας: Ανακοίνωση για Γεωργούλη και όχι μόνο..

Published

on

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την παραίτηση του προπονητή Γεωργούλη, αλλά και αναφέρετε γενικότερα σε θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Αναλυτικά αναφέρει:

Σε ότι αφορά την παραίτηση του προπονητή Κου Γεωργουλη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και ειδικότερα όσον αφορά το όργιο φημών ,διαδόσεων και ανακριβειών που ακολούθησαν έχουμε να πούμε τα εξής

Από την πρώτη μέρα που η παρούσα ιδιοκτησία ανέλαβε τις τύχες της ομάδας είχε πάντα σαν αρχή την μέχρι τέλους και άνευ όρων στήριξη του εκαστοτε προπονητή , γεγονός βέβαια αυταπόδεικτο καθώς οι μέχρι τώρα διακοπές συνεργασίας έγιναν όχι με πρωτοβουλία της διοίκησης αλλά με την θέληση των ιδίων των προπονητών.

Οι επιλογές μας στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας είναι πάντα προϊόν ωρίμου σκέψης και για αυτό στηρίζονται μέχρι εσχάτων. Την ίδια λογική θα συνεχίσουμε και στο μέλλον σε πείσμα της νοοτροπίας που θέλει τους προπονητές εξιλαστήρια θύματα.

Δεν θα πρέπει ποτέ βέβαια να ξεχνάμε ότι όλοι οι επαγγελματίες κρίνονται , και ο ασφαλέστερος τρόπος να κριθούν είναι τα αποτελέσματα τους. Η επειικια μας σε αυτό το θέμα δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Έχουμε την γνώμη ότι ο κάθε προπονητής πρώτα από όλα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και μάλιστα πριν καν να σκεφτεί η διοίκηση να ασκήσει την κριτική της στο έργο του

Τον Κο Γεωργουλη ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Ο αντικαταστάτης του θα επιλεγεί βεβαίως με αυστηρά κριτήρια και γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες της ομάδας. Για τα δημοσιεύματα δε , περί αρνήσεων προπονητών να αναλάβουν την ομάδα μας ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ όποιον προπονητή θέλει , τον προσλαμβάνει.

Είναι γνωστά σε όλους τα ποικίλης φύσης προβλήματα που ταλανίζουν την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της κατηγορίας μας αλλά και της SUPER LEAGUE .Δυστυχώς και η δική μας ομάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ιδιαίτερα όταν στο ένα έτος που έχουμε τις τύχες της ομάδας η συμπαράσταση που έχουμε είναι ελάχιστη σε όλα τα επίπεδα, είτε πρόκειται για την δημοτική αρχή είτε πρόκειται για την τοπική κοινωνία και τους μεγαλοεπιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστούμε τους αγνούς φιλάθλους με τα εισιτήρια διαρκείας ,τις λίγες φωτεινές εξαιρέσεις εις όπως η επιχείρηση των αφών Φάνη και τους επιχειρηματίες που διαφημίζονται με πινακίδες στο στάδιο για την υποστήριξη τους. Εμείς μέσα σε αυτήν την συγκυρία προσπαθούμε καθημερινά για την στελέχωση της ομάδας με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που με το πάθος και την διάθεση τους θα ταυτιστούν με το φίλαθλο κοινό ενώ ταυτόχρονα δεν θα υποσκάπτεται το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης που έχουμε προγραμματίσει .Είναι αλήθεια ότι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά αλλά πιστεύουμε ότι αυτό είναι συγκυριακό και σύντομα αρχής γενόμενης από το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών θα έρθουν οι νίκες που όλοι θέλουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται .Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην FOOTBALL LEAGUE.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply