Connect with us

3ος Όμιλος

Βύζας Μεγάρων: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Στασινόπουλος

Published

on

Δύσκολες στιγμές περνάει ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων, Βασίλης Στασινόπουλος, ο οποίος θρηνεί το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί και όπως γίνεται αντιληπτό ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, πιθανολογείται ότι δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ζακυνθιακό. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τη θέση του θα πάρει ο γυμναστής της ομάδας, Δημήτρης Μανταλόβας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να κατακτήσουν ακόμη ένα τρίποντο το οποίο θα βελτιώσει τη θέση του συλλόγου στην κατάταξη. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Βλάχος και Σιδέρης καθώς επίσης και ο Βασιλάκος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κιτρινόμαυροι εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον Έλληνα τεχνικό.Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της συζύγου του προπονητή της ομάδος Βασίλη Στασινόπουλου, αφού έφυγε απο την ζωή νικημένη απο την επάρατη νόσο. Βαρύ και φορτισμένο ήταν το κλίμα στον Βύζαντα απο τον χαμό της.

Η διοίκηση της ομάδος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της, καθώς και στον τεχνικό της ομάδος.

Θα παραστεί σύσσωμη και θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία της».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply