Connect with us

Γ Εθνική

Βύζας: Xωρίς τρεις στις Σέρρες – Σε απολογία ο Βυντάνης

Published

on

Συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες. Χθές η ομάδα είχε ρεπό.

Προπόνηση στους Αγίους Θεοδώρους έκαναν το μεσημέρι της Δευτέρας, οι «κιτρινόμαυροι». Ο Ηλίας Φυντάνης δεν θα έχει στη διάθεση του για το μάτς με τους Σερραίους τους τιμωρημένους Γκεμίση, Σπαγή και Μπιτσάκο.

*Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις των φίλων της ομάδας των Μεγάρων, με τους ανθρώπους που την διοικούν. Την Κυριακή στο ματς με τον Παναιτωλικό, παίχτηκε ακόμα ένα… θερμό επεισόδιο με τους φιλάθλους να γιουχάρουν έντονα την διοίκηση με αποτέλεσμα να φυγαδευτούν από το Στάδιο των Μεγάρων με τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν εκεί προκειμένου να διαφυλάξουν την ομαλή συνύπαρξη των οπαδών του Βύζάντα και αυτών του Παναιτωλικού, ωστόσο προέκυψε «εμφύλιος», καθώς οι Μεγαρείς εμφανίζονται αγανακτισμένοι για τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και την… έπεσαν στους διοικούντες, χρεώνοντας τους την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Οι παίκτες είναι απλήρωτοι (αρκετοί δεν έχουν χρήματα να πάρουν παπούτσια), οι προπονητές πάνε και έρχονται, η ομάδα βρίσκεται με το… ένα πόδι στη Football League 2, την ώρα που οι διοικούντες, όποιοι και αν είναι αυτοί έχουν αφήσει την ομάδα στο έλεος, αδυνατώντας να βοηθήσουν, αφού όλα τα χρήματα που έχει λαμβάνειν η ομάδα από τηλεοπτικά και χορηγίες είναι εκχωρημένα για χρέη που εκκρεμούν από προσφυγές.

***Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία Νίκη Βόλου, Βύζαντα, ΑΕΛ, Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου, Φωκικό και Επανομή.

Την ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ και τον Η. ΦΥΝΤΑΝΗ (προπονητής) για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 25, 30 και 33 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 17-2-2013).

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply