Connect with us

Uncategorized

Βύθισε στο πένθος το Ναύπλιο η Ελευσίνα

Ο Πανελευσινιακός 1-0 τον Πανναυπλιακό

Published

on

Την ανοδική του πορεία πιστοποίησε και στο Ναύπλιο ο Πανελευσινιακός, ο οποίος επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 8′ ο Παπανικολάου. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα έχοντας σημαδέψει η καθεμία από δυο φορές το δοκάρι. Στο 21′ ο Σιδηρόπουλος από πλευράς «σταχυφόρων» έκανε την αρχή, για να απαντήσει από πλευράς γηπεδούχων 4′ αργότερα ο Καρέλης. Στο 43′ ήταν η σειρά του Καραμάνου να δει την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Τσακιλτζίδη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ζαχαρόπουλου στο 71′ για τον Πανελευσινιακό.

Διαιτητής ήταν ο Μπόρτσαρης (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Καλιαμούτος, Τσακνάκης (57′ Μανιάτης), Μιχαλόπουλος, Ευθυμίου, Καραμάνος, Λαγός (57′ Κουτσοποδιώτης), Διαμαντής, Γκολέμης Η., Σταυριανόπουλος, Καρέλης (77′ Φλεβάρης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τσακιλτσίδης, Μπαγδάτογλου, Παπαδόπουλος (67′ Κώνστας), Κολοβός, Τερλελής, Σιδηρόπουλος (67′ Τζαφεράκος), Μιχελής, Τύρπος, Ζαχαρόπουλος (74 Δανιάς), Παπανικολάου, Μαλισιώβας

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply