Connect with us

Γ Εθνική

Γέφτοβιτς η Μανωλάς στον Θρασύβουλο..

Published

on

Από τη στιγμή που στη Φυλή αποφάσισαν να μετάσχει ο Θρασύβουλος στο προσεχές πρωτάθλημα, ένας πυρετός διεργασιών έχει ξεκινήσει.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η επάνδρωση του διοικητικού σχήματος, ενώ σειρά θα πάρει ο νέος προπονητής και οι μεταγραφές. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι η ενίσχυση με ποδοσφαιριστές γνώστες της κατηγορίας, που θα επαναφέρουν τον σύλλογο σε θέση ισχύος.

Για τον πάγκο της ομάδας, επικρατέστερος είναι ένας παλιός γνώριμος ο Ζόραν Γέφτοβιτς ο οποίος άλλωστε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη Φυλή έχοντας εργαστεί τόσο ως πρώτος τεχνικός στη Super League όσο και ως υπηρεσιακός. Ο Σέρβος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν προπονητής στη Ζάκυνθο.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν κάνει επαφές είναι και ο Στέλιος Μανωλάς που πέρσι ήταν πολύ κοντά στην ομάδα λόγω της παρουσίας του γιου του στον Θρασύβουλο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τελειώσει το θέμα του προπονητή ώστε να μην χάσουν άλλο χρόνο στον Θρασύβουλο για την προετοιμασία, αλλά και την στελέχωση του ρόστερ.

ΑΝ.ΤΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply