Connect with us

stoplekto

Γερό λίφτινγκ ο Πυθαγόρας

Published

on

Αλλάζει ριζικά το προφίλ του Πυθαγόρα που όχι μόνο ανασυντάσσεται , αλλά αναγεννιέται πάλι από την αρχή .

Το καλοκαίρι έγινε μια μαζική αποδέσμευση 120 δελτίων αλλά και πολλές αποχωρήσεις – μεταγραφές .

Φέτος γίνεται μια συνεργασία με το Νέο Ικόνιο που πιστεύεται ότι θα αποδώσει καρπούς .

Προπονητής παραμένει ο Δημήτρης Μάνσαλης που αρχικά είχε δηλώσει ότι θα  σταματήσει. Αναίρεσε  όμως την απόφαση , όπως δήλωσε ο ίδιος , μετά από κινήσεις του Θανάση Ζάχου και την επιμονή του προς το πρόσωπο του  ως ένα από τους άμεσους συνεργάτες  στο εγχείρημα της συμφωνίας με το Νέο Ικόνιο σε ένα πλάνο τετραετίας .

Μαζί με τον  Μάνσαλη συνεχίζει και ο προπονητής τερματοφυλάκων Ανδρέας Κυρίτσης   που έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια.

Για το νέο Πυθαγόρα  ο τεχνικός του συλλόγου δήλωσε:

Το νέο ρόστερ της ομάδας αποτελείται από 35 ενεργά δελτία αφού από πέρυσι έμεινα μόνο 9 ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι παίκτες που ήλθαν είναι νεαροί ταλαντούχοι με προοπτική για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Εύλογα καταλαβαίνει κανείς μετά από κουβέντες και συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και τεχνικού τιμ , ότι θα χρειαστεί  πολύ δουλειά , υπομονή και επιμονή ώστε να δουλέψουν σωστά και σε βάθος χρόνου για να μπορέσουν να καρπωθούν την δουλειά και τον κόπο που  τώρα ξεκινούν.»

  • Για πρώτη φορά  στην ιστορία ενεργοποιήθηκε φέτος το εφηβικό τμήμα , κάτι πολύ σημαντικό για την λειτουργία του όλου εγχειρήματος . Πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής είναι ο Θανάσης Ζάχος.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply