Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Κατσούδας: “Η εμπιστοσύνη της διοίκησης της Αθηναϊδας μου δίνει κίνητρο”

Published

on

Ο Γιάννης Κατσούδας αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει στο δυναμικό της η Αθηναϊδα. Ο ικανότατος αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την… Κυρία της Κυψέλης, με τον ίδιο να αναφέρεται μέσω δηλώσεων του στη νέα χρονιά.

Ο Κατσούδας στάθηκε στο γεγονός ότι ο σύλλογος του κέντρου θα επιδιώξει να πετύχει αυτό που στερήθηκε πέρυσι, δηλαδή την άνοδο ούτως ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά, το σχολιο του

“Μου έμεινε πικρία από την περσινή σεζόν γιατί χάσαμε για έναν βαθμό τα μπαράζ ανόδου ενώ στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος από την αρχή της χρονιάς. Ένας λόγος δηλαδή που ανανέωσε είναι εκείνος αφού θέλω να πανηγυρίσω με την Αθηναϊδα. Της αξίζει να βρίσκεται στις ανώτερες κατηγορίες λόγω της ιστορίας που διαθέτει. Τον μεγαλύτερο και καθοριστικό λόγο της ανανέωσης μου τον είχε ο πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλέξανδρος Κινδιλίδης. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου δείχνει, καθώς ήταν σε όλα του τυπικός και πάντα κοντά μας στις χαρές και στις λύπες όπως και ο Βλάσης Σέργης. Επίσης σημαντικό ρόλο ΄έπαιξε ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης μαζί με τον συνεργάτη του Αντώνη Αθανασόπουλο. Η ομάδα έχει θέσει πάλι σαν στόχο την άνοδο και εννοείται ότι επιβάλλεται η Αθηναϊδα να επιστρέψει”.