Connect with us

stoplekto

Γιάννης Σπάθας – “Ούτε φοβάμαι ούτε εκβιάζομαι…”

Published

on

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρό ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά Γιάννης Σπάθας δήλωσε στον Αντώνη Δαρζέντα που επικοινώνησε μαζί του.


Αγαπητέ φίλε Αντώνη με την ευκαιρία της επικοινωνίας  μας και με το ενδιαφέρων για την εξέλιξης τον τελευταίων ημερών θα ήθελα μέσω εσένα να υπενθυμίσω στους αγαπητούς ποδοσφαιρόφιλους του Πειραιά ότι γεννήθηκα και ΜΕΓΑΛΩΣΑ στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  όπου έπαιξα μπάλα έγινα παράγοντας και στην συνέχεια ασχολήθηκα με την διαιτησία περνώντας από όλα τα πόστα της , κατόπιν είχα την τιμή και την χαρά να επιστρέψω στο χώρο του παραγοντισμού και να υπηρετώ  τα πειραϊκά σωματεία από την θέση του προέδρου της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ εδώ και πολλά χρόνια .

Είμαι πρόεδρος ,όλων τον πειραϊκών σωματείων και δεν τα ξεχωρίζω σε παιδιά και αποπαίδια ανάλογα την χωροταξική τους τοποθεσίας ούτε ανάλογα της χρωματικές τους επιλογές .

Δέχομαι την οποιαδήποτε κριτική η οποία έχει να κάνει με τον διοικητική διαχείριση την ΕΠΣ αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι απειλές  ,πίεσης και οποιασδήποτε μορφής  βίας λεκτικής η σωματικής , 

Αυτοί  που προσπάθησαν να το κάνουν θα αντιμετωπίσουν την νομική οδό η οποία  δεν είναι άλλη από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ δικαιοσύνη , ΑΘΛΗΤΙΚΗ και ΠΟΙΝΙΚΗ . 

Αυτοί που μιλάνε για τραμπούκους και φασίστες είναι αυτοί οι ίδιοι που με όχημα ομάδες τραμπουκίζουν αξιωματούχους αγώνων , προτρέπουν κόσμο βρίζοντας και παρακινώντας τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν επαγγελματική και οικονομική ζημιά στις επιχειρήσεις  ανθρώπων του ποδοσφαίρου  που δραστηριοποιούνται στον Πειραιά  και μέσα από αυτές ζουν της οικογένειες τους  , είναι αυτοί οι ίδιου που ήρθαν και με βρήκαν εκτός γηπέδων  και εκτός ΕΠΣ  με σκοπό να με  απειλήσουν και να με φοβερίσουν .

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία είναι τιμή μου , έκανα και εγώ όπως όλοι μας τον αγώνα μου να μεγαλώσω την οικογένεια μου , κοιτώντας  πάντα χαμηλά ,το ύφος τον κατά περιόδους εργασιών μου ήταν τέτοιες που να καταφέρουν να με κάνουν να περπατάω με το κεφάλι ψιλά δίνοντας μου την δυνατότητα να ανταπεξέλθω στην ανάγκες της καθημερινότητας και τελικά να φράση το σήμερα  και  να μην χρωστάω ούτε ένα euro , ούτε στον (δημόσιο) ούτε στον (ιδιωτικό) τομέα . 

Οι μορφωτικές μου γνώσεις είναι ικανές να καλύψουν τις ανάγκες κοινωνικής μου εντάξεις ,τα ποδοσφαιρικά μου ένσημα εκατοντάδες για να μπορώ να μιλήσω για το ποδόσφαιρο .

Φίλε Αντώνη αγαπητά πειραϊκά σωμάτια η πόρτα της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ είναι ανοιχτή για όλους σας να μας εκφράσετε το οποιοδήποτε παράπονο σας και το οτιδήποτε  διέφυγε την αντίληψης μας αλλά να γνωρίζετε καλά ότι εγώ ως πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και επώνυμα για αυτούς που θέλουν έτσι ως ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ  και με μόνιμη διεύθυνση κατοικία ούτε φοβάμαι ούτε  εκβιάζομαι .

Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει το νομικό επιτελείο της ένωσης μας .