Connect with us

5ος Όμιλος

Γιούχτας – Ιωνικός 2-1

Published

on

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Γιούχτας ο οποίος εμφανίστηκε ψυχωμένος στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό του οποίου επικράτησε με 2-1. Με αυτή το τρίποντο η ομάδα από τις Αρχάνες πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, σε αντίθεση με τους Νικαιώτες που είδαν τον Πανελευσινιακό με τη νίκη που σημείωσε να αυξάνει τη διαφορά του στους επτά βαθμούς. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ιστορική ομάδα του Πειραιά βλέπουν τον κυρίαρχο στόχο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται αισθητά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Μιχελακάκη, ενώ στο 31′ ο Μίλιεβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 60′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ιερωνυμάκη, ενώ 2′ αργότερα η αρηθμιτική ισορροπία αποκαταστάθηκε αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Καλλέργης. Στο 76′ ο Γρομητσάρης μείωσε σε 2-1, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές αφού στο 85′ ήταν η σειρά του Γρομητσάρη να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη

 

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βασίλης Καραϊσκος): Δημαράκης, Κασωτάκης, Μαραγκουδάκης, Μαυρίδης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Μιχελακάκης (89′ Καστελλιανάκης), Μίλιεβιτς (92′ Κωνσταντίνου), Καρβελάς (75′ Ζαμπετάκης)

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Αδαμόπουλος, Καμβύσης, Κουλακάρης (53′ Μπεκατώρος), Γρομητσάρης, Κορακάκης, Σιμιτσής (60′ Πολυχρόνης), Μακρής (40′ Παπασπύρος), Καλλέργης, Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Κατσαβριάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply