Connect with us

Γ Εθνική

Γιόρτασαν με ματσάρα Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής και Κεραυνός Κερατέας (2-3)

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος είχε μεγάλο πάθος και αρκετά νεύρα, ο Κεραυνός Κερατέας επικράτησε εκτός έδρας επί του Μικρασιατικού Αστέρα Καισαριανής με 3-2.

Και οι δύο ομάδες τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, αφού έχουν εξασφαλίσει την άνοδο και μαθηματικά. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έκαναν το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 12 βαθμούς και απομένει ένα άνευ σημασίας παιχνίδι με τον Παμμηλιακό εκτός έδρας.

Ο Κεραυνός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 8′ ο Σούλτσε έκανε το 0-1, ενώ στο 19′ ο Τζάκσον πέτυχε το 0-2. Στο 28′ ο Σαπαλίδης μείωσε σε 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 48′ ο Παληγεώργος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο 76′ ο Μπουντόπουλος με φοβερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΌΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Σμυρνάκης (80’ Ρεντζής), Λεβέντης, Κάρδαρης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης (80’ Ψαραδέλης), Ζέλο (58’ Κραψίτης), Κουκοβίνης (46’ Μαραγκουδάκης), Σαπαλίδης, Ραχήμ (68’ Σταμούλης), Παληγεώργος.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΈΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Δαρδαμάνης, Ρέτζο, Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Μαγγανάς, Κυριαζής (71’ Κρητικός), Σούλτσε (57’ Πασκάλ), Μπουντόπουλος (80’ Ντόβας), Τζάκσον (57’ Τραγουστής).