Connect with us

stoplekto

Γιώργος Κατσάνης: ”Σημαντικό το δέσιμο Βλαστού-παιχτών”…

Published

on

Ο Γιώργος Κατσάνης, που είναι ένας εκ΄των αρχηγών του Ναξιώτικου σωματείου, μίλησε για την φετινή χρονιά του Πανναξιακού και δεν δίστασε να εξάρει το έργο του Γιώργου Βλαστού, καθώς και την καλή σχέση και το δέσιμο στα αποδυτήρια των ”Μπλε”.

 

Μετά τα δέκα (10) χρόνια της αδιάλειπτης παρουσίας του στον ιστορικό Σύλλογο των Κυκλάδων ο Γιώργος Κατσάνης αποτελεί σίγουρα βαρόμετρο για τον Πανναξιακό και σίγουρα η γνώμη του είναι σημαντική.

 

Δείτε τι μας είπε:

 

S.C: Γιώργο πες μας το μυστικό για την φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

 

«Πιστεύω ότι το μυστικό τις επιτυχίας αυτής ήταν ότι είχαμε μια καλή ομάδα από την αρχή, αν και είχαμε άτυχα αποτελέσματα, πιστεύω ότι όλα αυτά ήταν θέμα συγκυριών. Όλα τα παιδιά άξιζαν πολλά συγχαρητήρια, αφού με την αξία τους και μόνο αυτή, έφεραν την ομάδα να σωθεί και να παίξει για άλλο ένα χρόνο στην Δ΄ εθνική. Αν και αργήσαμε να πάρουμε μπροστά ο στόχος μας επετεύχθη, παίζοντας μάλιστα σε κάποια στιγμή εναντίον όλων, αφού βλέπαμε τι γινόταν στα άλλα παιχνίδια προς το τέλος του πρωταθλήματος».

 

S.C: Νομίζεις ότι η ομάδα αν είχε πάρει νωρίτερα μπροστά θα ήταν ακόμα ψηλότερα;

 

«Πιστεύω βάση του υλικού που είχαμε μια δυο θέσεις ψηλότερα θα ήταν η πραγματική και δίκαιη εικόνα για τον Πανναξιακό. Κοντεύαμε να πληρώσουμε το ότι αργήσαμε να πάρουμε μπροστά, αλλά τέλος καλό όλα καλά».

 

S.C: Κάτι που μου έχει κάνει εντυπώσει είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια τελικά αυτά τα παιδιά το πήραν πάνω τους και το άξιζαν;

 

«Βασικό πράγμα αυτό.. σαν προσωπικότητες όλα τα παιδιά ήταν καλοί χαρακτήρες και πιστεύω ότι καθοριστικό ρολό έπαιξαν και τα ντόπια παιδιά που βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές, που ήρθαν στην ομάδα να μπουν γρήγορα στο κλίμα, αγαπηθήκαμε όλοι μεταξύ μας και δεν είχε κανένας παράπονο».

 

S.C: Τι σημαίνει ο Γιώργος Βλαστός φέτος για την ομάδα;

 

«Εντάξει ο Γιώργος ο Βλαστός ήρθε στον Πανναξιακό και αποτελεί μια πολυτέλεια για την ομάδα, όταν ήρθε σε όλα τα παιχνίδια ζητούσε τη νίκη και μετά από σκληρή δουλειά στις προπονήσεις το καταφέραμε κατά πολύ, πιστεύω ότι βοήθησε πολύ και στην ψυχολογία της ομάδος, σαν παρουσία στα αποδυτήρια και τελικά με τις προπονητικές γνώσεις που διέθετε βοήθησε πολύ την ομάδα να φτάσει στον στόχο της».

 

S.C: Έδειξες την εκτίμηση σου απέναντι του άλλωστε όταν έγινες αλλαγή, πήγε κοντά του και τον αγκάλιασες εγκάρδια έτσι δεν είναι;

 

«Κοιτά εγώ είμαι εδώ για την ομάδα και παίζω για την ομάδα και θεωρώ ότι ο Βλαστός ήρθε στην ομάδα να την βοηθήσει και κοιτούσε μόνο το κάλλο της ομάδας και τίποτα άλλο, αμέσως κέρδισε όλους τους συμπαίκτες μου και τους κέρδισε με τον χαρακτήρα του και ένα βασικό στοιχειό που έχει είναι ένας πολύ κάλος προπονητής και πολύ κάλος άνθρωπος για αυτό και πετύχαμε».

 

S.C: Έχεις γαλουχηθεί σε αυτήν την ομάδα την ξέρεις από μέσα, την ξέρεις από έξω την ξέρεις από όλες της πλευρές, τι θεωρείς ότι είναι καλό να γίνει του χρόνου;

 

Εγώ πιστεύω, αν είναι δυνατών, πρέπει να κρατηθεί ο ίδιος προπονητής και ο κορμός της ομάδος σίγουρα, αλλά για όλα αυτά αποφασίζει η διοίκηση, που έχει τον πρώτο λόγο και κάνει μεγάλο αγώνα για να λειτουργεί σωστά η ομάδα».

 

S.C: Είναι κάτι που σας πικραίνει σαν μέλη του Πανναξιακού, ότι η ομάδα στο τέλος φάνηκε ότι της άξιζε και μπορούσε να πάρει μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα;

 

«Κοιτά να δεις ξεκινήσαμε σαν καινούρια ομάδα, χωρίς φιλικά, έχοντας ένα άσχημο ξεκίνημα ,όταν έπρεπε όμως, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε αυτό που θέλαμε εμείς και ο κόσμος μας».

 

S.C: Εσύ συνεχίσεις κανονικά του χρόνου

 

«Ε.. πρώτα ο θεός!!!».
Επιμέλεια Μιχάλης Γρατσίας (sportcyclades.gr)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply