Connect with us

Γ Εθνική

Γιώργος Λεκάι | Όλοι μαζί για την σωτηρία τής Προοδευτικής

Published

on

Η Δήλωση ανακοίνωση του Γιώργου Λεκάι σχετικά με την προσπάθεια της σωτηρίας της Προοδευτικής αναφέρει τα εξής


Στα 10 ματς πήραμε τα 8 κ μια ισοπαλία με 48 βαθμούς και η ομάδα πάει μπαράζ δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωρηθώ η να χαρώ πραγματικά ….!! Ευχαριστω πολυ τον Τον Φίλιππα Παρασκευόπουλο και τον Δημήτρη Παρασκευόπουλο που είμαστε μαζί σε όλα αυτά …. Ευχαριστώ πολύ τον Πάρη τον Ανδράλα για μενα είναι απ τους καλύτερους Έλληνες προπονητές που υπάρχουν αν δείτε προπόνηση που κάνει ο τύπος θα καταλάβετε τι λέω άσχετα αν δεν του βγήκανε αποτελέσματα….

Τον Γιώργο Μαλαδάκη κ αυτός έχει βάλει τα λεφτά του και μέχρι κ σήμερα έδινε ότι του είπα για να σωθούμε με την μια να αναγνωρίζουμε πρέπει. Εγώ έχω μάθει να λέω αλήθειες όπως είπα τι με στεναχώρησε πριν λίγο καιρό έτσι κ λέω τώρα ότι ήταν δίπλα σε ότι του είπαμε να δώσει για να την σώσουμε Ευχαριστώ τον Καλαμάκη τον Αντώνη τον Γιώργο τον Ιάκωβο και τον Δρακωνάκη και τον Αταγιαν που ήταν δίπλα κ αυτοι σε όλα. Ευχαριστώ κ τον δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά που σε ότι μ είπε το έκανε να ξέρετε όλοι σας ότι ήταν δίπλα μας σε όλα ….!! Μπράβο κ στον κόσμο που ήτανε δίπλα μας σε όλα αυτοί δεν αφήσανε ποτέ την ομάδα μόνη της.

Πάμε για ένα τελικό μακάρι να σωθεί η ομάδα πραγματικά για όλα αυτά που κάναμε  πρέπει ο κόσμος να δώσει βροντερό παρών στο μπαράζ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είμαστε ..!!!!!