Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιώργος Τσιγγόπουλος: Μόνος στόχος η άνοδος…

Published

on

Αναμφίβολα ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ και όχι μόνο είναι του Γιώργου Τσιγγόπουλου…

Ο δυναμικός φορ, που κατά γενική ομολογία αποτελεί πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ, έχει ήδη πετύχει 8 γκολ και οδηγεί τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στη μάχη της ανόδου.

Ο Γιώργος Τσιγγόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Το ματς με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ. Απέναντι μας είχαμε μια καλή ομάδα που προσπάθησε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Ομως η ποιότητα μας και η εμπειρία μας, μας οδήγησε στη μεγάλη νίκη.

Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Ατρόμητο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, και όλοι μαζί (διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παίχτες), δουλεύουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο, για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Εχουμε έναν προπονητή που πραγματικά είναι τελειομανής, και προσπαθεί να πάρει το 100% από όλους, και μια διοίκηση που σε όλα τα επίπεδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Με όλα τα παραπάνω που σας είπα, ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο..όσο κι αν ο όμιλος είναι δύσκολος, νομίζω πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Θέλω να πετύχω όσο περισσότερα γκολ γίνεται, για να βοηθήγσω την ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο στο τέλος του πρωταθλήματος. >>

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Τσιγγόπουλος με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Αντώνη Αντωνίου.