Connect with us

5ος Όμιλος

“Γκέλαρε” στην Νεάπολη ο Ιωνικός

Published

on

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του δυνατού Κισσαμικού με τον οποίο ήλθε ισόπαλος χωρίς γκολ και έχασε την ευκαιρία να μικρύνει την απόσταση από τον πρωτοπόρο ΑΟ Τραχώνων τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική στον Άλιμο με τις δυο ομάδες να έχουν διαφορά 6 βαθμών.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές διακοπές με τον Ιωνικό να μην μπορεί να επιβάλλει ρυθμό και να αξιοποιήσει την καυτή έδρα σε μια κομβικής σημασίας αναμέτρηση.

Οι Κρητικοί διεκδίκησαν ακόμη και τη νίκη με πρωταγωνιστή τον Στεφανίδη ο οποίος σε πέντε περιπτώσεις βρήκε απέναντί του έναν άψογο Μπαμπανιώτη που με εκπληκτικές αντιδράσεις κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε απειλητικά και έχασε μοναδική ευκαιρία στο πρώτο λεπτό να προηγηθεί όταν ο Μαρουκάκης από κοντά σε κενό τέρμα σούταρε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατοχή, σταδιακά όμως ο ρυθμός τους έπεσε και έδωσε την ευκαιρία στον Κισσαμικό που έπαιζε με μαζική άμυνα και αλληλοκαλύψεις να βγει στην αντεπίθεση και να απειλήσει με τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Στεφανίδη( 31′,33′,και 37′) αλλά σε όλες η ετοιμότητα του Μπαμπανιώτη κράτησε ανέπαφη την εστία του Ιωνικού.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Μπερνιδάκης και αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Βουτσιώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 49′ και πάλι με το Στεφανίδη, ο Κισσαμικός απείλησε, όμως με μια ακόμη εντυπωσιακή απόκρουση ο Μπαμπανιώτης έδιωξε σε κόρνερ .

Στο 65′ ο Ιωνικός είχε σπουδαία διπλή ευκαιρία οταν από γέμισμα του Βασιλείου ο Χρυσάφης σούταρε για να αποκρούσει ο Λαζαρίδης και στη συνέχεια ο Μαρουκάκης αστόχησε από κοντά. Στο 73′ ο Στεφανίδης είχε εξ επαφής σουτ που απέκρουσε εκ νέου ο Μπαμπανιώτης ενώ στο 79′ ο Κισσαμικός έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κόντης .

Στις καθυστερήσεις ο Ιωνικός θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής αλλά ο Χρυσάφης στο φάουλ που εκτέλεσε σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Κισσαμικού.

 

Ιωνικός ( Κώστας Παρθενίου) Μπαμπανιώτης ,Ατματσίδης ,Σκλιοπίδης,Κορακάκης,Σιμιτσής,Καλλέργης,(63’Βασιλείου) Κατσαβριάς(52’Πολυχρόνης),Μαρουκακης ,Χρυσάφης,Μπερνιδάκης(44’Βουτσιώτης)

Κισσαμικός (ΣπύροςΜπαξεβάνος) Λαζαρίδης,Εssono,Καρβουνιάρης(87’Σμίλτος),Χολέβας,Παραλίκης,Albert, Μποτωνάκης, Κουμπρόγλου, Χατζηλιόντας ,Πασιαλής(75’Κόντης) ,Στεφανίδης (86’Giovanni King)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply