Connect with us

3ος Όμιλος

“Γκέλα”…ο Παναργειακός

Ισόπαλος 1-1 με Ερμή Κιβερίου

Published

on

Δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχασε ο Παναργειακός ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ερμή Κιβερίου με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί από την κορυφή. Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι παίζοντας έξυπνα κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό από μια έδρα που χωρίς αμφιβολία δεν θα περάσουν πολλές ομάδες. Στο 33′ ο Ζίου άνοιξε το σκορ με σουτ από 33 μέτρα. Οι ‘λύκοι βελτίωθηκαν σε μεγάλη βαθμό στην επανάληψη και κατάφερα να φέρουν το ματς στα ίσια στο 53′ χάρις σε γκολ του Αγγελόπουλο. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στη ανατροπή, με τον Έτοφ να είναι ο μοιραίος παίκτης αφού στο 75′, στο 78′ και στο 92’ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Άργους.

ΣΚΟΡΕΡ: 53′ Αγγελλόπουλος σουτ (από ασίστ Ετόφ) – 33′ Ζίου μακρινό σουτ από τα 35′ μ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ν. Φωτόπουλος (Αθηνών)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Κατσαούνης, Λιόσης (81′ Κάπλατζης), Καλαγκάνης. Ρότα, Μπιμπισίδης, Λίτσος, Αγγελόπουλος, Κοιλιάρας, Ετόφ, Μπρέσκα, Καλογέρης (39′ Πούτσης)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Κοζιώτης, Τζιέρης, Φλώρος, Κάπλατζης, Σελλής, Βίκτωρ, Καλυβόπουλος, Άνι (65′ Φίλης), Καλογιάννης (70′ Κέλι), Μαρίνης (80′ λ.τρ. Καραγκούνης), Ζίου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply