A' Ε.Π.Σ.Α.
Γκλεγκλές: Θετική η παρουσία μας
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Άρη Πετρούπολης από την ισοπαλία κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής, Αλέξης Γκλεγκλές ο οποίος τόνισε:
Είχαμε καλή παρουσία στο ματς με την Αγία Παρασκευή και μπορούσαμε να το κερδίσουμε το ματς. Καλή ομάδα ο αντίπαλος και για εμάς ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος. Υπάρχει κούραση απο τα συνεχόμενα ματς σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή και να γεμίσουμε σιγά-σιγά το ρόστερ γιατί έχουμε μείνει λίγοι’.
Όσον αφορά το επόμενο ματς με τον Αθηναϊκό, εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μουρτζάκης ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Τσέλα που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και του Κυριαζή λόγω ενός χτυπήματος στο πέλμα.


You must be logged in to post a comment Login