Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκυζιακός – Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 2-2

Published

on

Εκπληκτικό ήταν το ματς του Γκυζιακού με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Μάλιστα τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν δύο ποδοσφαιριστές, ο νεοαφιχθείς Κουτσοκώστας για τους γηπεδούχους και ο νεοαποκτηθείς Καλιαμπάκας για τους φιλοξενούμενους. Πιο συγκεκριμένα με πλασέ στο 14′ ο Καλιαμπάκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, ενώ στην συνέχεια ο Κουτσοκώστας με τα δύο δικά του τέρματα, έπειτα από κεφαλιές στο 25′ και στο 44′, γύρισε το ματς για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ενδιάμεσα, οι «πορτοκαλί» είχαν και δύο δοκάρια με την κεφαλιά του Κότσι στο 30′ και το φάουλ του Κουτσοκώστα στο 35′. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από το δεύτερο τέρμα του Καλιαμπάκα στο 78′ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ. Πολύ καλή η διαιτησία των Νταούλα, Νιδριώτη και Αργυρού.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Βιτζηλαίος, Αντεριώτης, Γκόγκος, Σπυροπάλι, Σπανός, Κόκκαλης, Οικονόμου, Κότσι (56′ Τσιώλης), Παπανδρέου (89′ Λώλης), Ντίσιος, Κουτσοκώστας.

ΕΛΠΙΔΑ: Στουραΐτης, Τσόνκοφ, Σταγάκης (46′ Κίτσιο), Τσούτσουρας, Κωνσταντίνου, Βάλσαμος, Σελάνι (64′ Καραδημητράκης), Γαλάνης, Καλιαμπάκας, Κουτσουρούπας, Πετανάι (46′ Παούρης).

(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply