Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γλύτωσε στο τέλος ο ΠΑΟ Ρουφ, 2-2 με τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Ματσάρα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρουφ, με τον τοπικό ΠΑΟ να επιστρέψει από τον… παράδεισο στην κόλαση μένοντας στο 2-2 με τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Η ‘Αούστρια’ για τρίτο συνεχόμενο ματς έμεινε στην ισοπαλία παρότι βρεθηκε να χάνει με 0-2 στο α’ μέρος, ωστόσο κατάφερε να  αντιδράσει και να γλυτώσει την ήττα.

Από την άλλη ο Φωστήρας κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν και να προηγηθεί στο σκορ, όμως στην επανάληψη κατέρρευσε αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι.

Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν τρομερά παράπονα από το διαιτητή, Μαχαίρας,  θεωρώντας ότι δεν υπέδειξε τα φάουλ που έπρεπε υπέρ τους αλλά και για το χρόνο των 3′ που κράτησε καθυστερήσεις στο τέλος.

Στο α’ μέρος το ματς δεν ήταν αρκετά καλό όσον αφορά την παραγωγή φάσεων, με τον Ντόνι στο 25′ να μπλοκάρει το φάουλ του Μέμα. Στο 27′ ο Σαμαράς έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 35′. Συγκεκριμένα, ο Βουλτσίδης έστρωσε στον Σπυρόπουλο και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Το Ρουφ αντέδρασε 2′ αργότερα όμως το σουτ του Φωτόπουλου μέσα από την περιοχή και δεξιά κατέληξε στο δοκάρι του Ντόνι.

Οι φιλοξενούμενοι στη δεύτερη ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Κουνάδη έκαναν το 2-0, χάρις σε σουτ του Βουλτσίδη.

Στην επανάληψη το Ρουφ φόρεσε το κανονικό του πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη ανατροπή γλυτώνοντας την ήττα, βοηθώντας σε αυτή την εξέλιξη και οι αλλαγές του Δημήτρη Παπασπύρου.

Στο 50′ ο Κουνάδης κράτησε στο παιχνιδι το Ρουφ πραγματοποιώντας μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Βουλτσίδη.

Στο 70′ ο Μπεκατώρος σέντραρε όμως η προβολή του Νταουτάι έφυγε άουτ, με τον Μπεκατώρο στο 84′ να μειώνει σε 2-1 με ωραίο πλασέ. Στα τελευταία λεπτά η ‘Αούστρια’ βγήκε μπροστά για να πιέσει, χάνοντας μεγάλη ευκαιρια στο 89 όταν ο Σαμαράς έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ μέσα α πό την περιοχή.

Το… γόρδιο δέσμο για τους γηπεδούχους έλυσε στο 90+3 ο μεγάλος αρχηγός, Θανάσης Τριανταφύλλου. Μετά από φάουλ του Κοτούλια, ο Μπεκατώρος… έσπασε τη μπάλα και ο έμπειρος αμυντιμός με κεφαλιά καρφωτή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κουνάδης, Τομπουλίδης (61Σκεύης), Μέμα (78′ Κοτούλιας), Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Φωτόπουλος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Νταβαρίνος, Γαλάνης (46′ Νταουται).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Ντόνι, Τσαπικούνης (46′ Μαλάι), Χρήστου, Ασωνίτη Β., Απέργης, Μπαρδάκης, Ζάχος (80′ Κυριακόπουλος), Σάχου, Βουλτσίδης, Τσικριτέας, Σπυρόπουλος.