Connect with us

stoplekto

ΓΣ Καισαριανής – Φωστήρας Ηλιούπολης 1-3

Published

on

Σπουδαίο διπλό σημείωσε ο Φωστήρας Ηλιούπολης στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ επικρατώντας με 3-1 του ΓΣ Καισαριανής. Στο 17′ ο Μπιτσάνης έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια οι ”κιτρινόμαυροι” ισορρόπησαν χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια στο 45′ με τον Τσόγκα να σημαδεύει το δοκάρι του Γαγάνη. Στο β’ μέρος η ομάδα της Ηλιούπολης παίζοντας έξυπνα πέτυχε ακόμη δυο τέρματα. Η αρχή έγινε στο 70′ με τον Φαρμάκη να κάνει το 2-0, ενώ στο 77′ ο Μπιτσάνης σημείωσε δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κρητικός στο 89′. Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος με βοηθούς τους Κοσμά και Νακόπουλο

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Καραβατάς, Λυμπερόπουλος (65ʼ Χαζίζας), Πλακάλι, Μιχαηλίδης, Βουτυράς (70ʼ Μαθιουδάκης), Ζβίγγος, Κρητικός, Κουβαριτάκης, Τσόγκας, Κετσές (80ʼ Πανάκης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Γαγάνης, Φάρος (73ʼ Δρόσος), Ασσωνίτης Ν., Καρδούλας, Ασσωνίτης Β., Μπαρδάκης, Μαστρογιάννης Γ. (61ʼ Σάχου), Φαρμάκης, Μπιτσάνης, Καρβούνης, Σπυρόπουλος (33ʼ λ.τρ Χατζής).

foto: sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply