Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Γ. Γρηγοράκος : « Κάποιοι αθέτησαν τις υποσχέσεις τους»

Published

on

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Μ. Αετού/ Ολυμπιάδας κ. Γρηγ. Γρηγοράκος αναφορικά με την πορεία του συλλόγου και γενικότερα τις τελευταίες εξελίξεις έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

“Πρίν από 3 χρόνια περίπου ξεκινήσαμε μιά προσπάθεια  δημιουργίας μιάς ισχυρής ομάδας με την συνένωση των δυνάμεων του Μ. Αετού και της Ολυμπιάδας.

Και είναι αλήθεια ότι πράγματι αγωνιστικά η νέα ομάδα μας η Ένωση Μ. Αετού/Ολυμπιάδας είναι μιά ομάδα που ήδη έχει καθιερωθεί στον Πειραιά.

Σε όλο αυτό το διάστημα  εγώ  προσωπικά στέκομαι αρωγός, καταβάλλοντας σημαντικά χρηματικά ποσά,  και φυσικά χρόνο, κόπο.

Ωστόσο αισθάνομαι το αίσθημα της  πικρίας, της απογοήτευσης, γιατί μέλη αυτής της ομάδας,  φίλοι και προσωπικοί- όχι μόνο δεν συμπαραστάθηκαν.. αλλά αντίθετα αθέτησαν τις υποσχέσεις  πρός την ομάδα, το πρόσωπο μου φέροντας με σε δύσκολη θέση.

Eπειδή   εγώ  προσωπικά σέβομαι  τις αποφάσεις και τις υποσχέσεις μου, εγώ την ομάδα θα την τρέξω μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά από τότε όμως αυτοί οι φίλοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους..”