Connect with us

Γ Εθνική

Γ’ Εθνική/4ος όμιλος: Μεγάλες μάχες και τοπικά ντέρμπι…

Published

on

Με πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις και αρκετές τοπικές μονομαχίες συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο, όπου θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε..

Πολύ δύσκολη έξοδο έχει ο πρωτοπόρος Εθνικός, που στο Πειραϊκό ντέρμπι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προοδευτική, που ψάχνει τη νίκη για να μείνει έξω από την επικίνδυνη ζώνη.

Σπουδαίο ματς και στην Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Φωστήρα. Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 11 βαθμοί και 15 θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά το ενδιαφέρον είναι τεράστιο…

Στο Κρητικό ντέρμπι ο Αλμυρός θα υποδεχτεί την Επισκοπή, ενώ δύσκολη έξοδο έχει και ο Ατσαλένιος, που θα παίξει με τον ΑΟ Υπάτου.

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει και ο Αρης Πετρούπολης, που θα παίξει στην Κρήτη με τον ιδιαίτερα δυνατό στην έδρα του Ερμή Ζωνιανών, ενω σε μια άλλη μονομαχία Αθήνας-Κρήτης το Χαϊδάρι θα παίξει με τον Αγιο Νικόλαο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η Αθηναϊκή μονομαχία μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ηλυσιακού. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμη την πρώτη τους νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν τις καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει μέχρι τώρα.

Τέλος, σε μονομαχίες μεταξύ ομάδων που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, η Αγία Παρασκευή θα παίξει με τον Ελλοπιακό και σε μια Πειραιώτικη μονομαχία ο Περαμαϊκός θα παίξει με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, με όλα τα ματς να γίνονται την Κυριακή στος 16:00…

ΑΟ Υπάτου- Ατσαλένιος

Αλμυρός Γαζίου- Επισκοπή

Πανιώνιος- Φωστήρας

Περαμαϊκός- Ατρόμητος Πειραιά

Χαϊδάρι- Αγιος Νικόλαος

Προοδευτική- Εθνικός

Απόλλων Σμύρνης- Ηλυσιακός

Αγία Παρασκευή- Ελλοπιακός

Ερμής Ζωνιανών- Αρης Πετρούπολης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

14 Β.: Εθνικός

13 β.: Πανιώνιος

12 β.: Αλμυρός Γαζίου, Ατσαλένιος

11 β.; Αρης Πετρούπολης, Επισκοπή

10 β.: Ηλυσιακός

9 β.: ΑΟ Υπάτου

8 β.: Αγιος Νικόλαος, Ερμής Ζωνιανών, Χαϊδάρι

7 β.: Προοδευτική

6 β.: Ελλοπιακός

5 β.: Αγία Παρασκευή

4 β.: Απόλλων Σμύρνης, Περαμαϊκός

2 β.: Φωστήρας

1 β: Ατρόμητος Πειραιά