Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Γ. Σπάθας – Αφήνω στην κρίση τον πειραϊκών σωματείων εκείνους που λειτουργούν υπόγεια και πετούν λάσπη

Published

on

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Ι. Σπάθας προέβη στις κάτωθι δηλώσεις:

 Αγαπητοί φίλες και  φίλοι,

 “Επειδή δεν γινόμαστε μαϊντανοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι νομίζουν  ότι δεν έχουμε άποψη και γνώση για το τι γίνεται στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο .

Απευθυνόμενος λοιπόν μέσα από το επίσημο σάιτ της ένωσης μας θα ήθελα να ενημερώσω και να υπενθυμίσω ότι η διοίκησή μας έχει προέλθει κάτω από διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες που ορίζει το καταστατικό  και σε κάθε γενική συνέλευση κρίνεται  το έργο της , κάτι το οποίο έγινε και πρόσφατα .

Η Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ, η Ένωση όλων σας ,είναι ανοικτή για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να συμμετάσχουν  σε οποιαδήποτε  δημοκρατική διαδικασία ορίζει το καταστατικό μας ,  σεβόμενος ο ένας τον άλλο και θέτοντας τον εαυτό του στο δυναμικό της Ένωσής μας αφιερώνοντας όραμα και  προσωπικό  χρόνο για την ομαλή  λειτουργία της.

Αφήνω στην κρίση τον πειραϊκών σωματείων εκείνους που λειτουργούν υπόγεια, πετούν  λάσπη , βρίζουν και προσβάλουν προσωπικότητες  .

Αναρωτιέμαι  αν η προσπάθεια σπίλωσης της διοίκησης και του ονόματός μου από κάποιους λίγους έχει να κάνει με την βελτίωση της λειτουργίας της ΕΠΣ, ή τελικά  από πίσω κρύβονται , προσωπικά ατομικά συμφέροντα που μοναδικό σκοπό έχουν το καλό της ομάδας τους εις βάρος κάποιας άλλης ομάδας .

Η διοίκηση λοιπόν μετά την τελευταία επανεκλογή  της, έθεσε το θέμα της  ενιαίας  εφαρμογής τον κανονισμών και διαφάνειας προς όλους σε πρώτη προτεραιότητα , κάτι το οποίο σίγουρα μπορεί κάποιους να τους στενοχωρεί, αλλά θέτει κανόνες και πάει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά.

Αν μπούμε στο παζάρι εκπτώσεων και διαπραγματεύσεων τότε θα έχουμε  θέσει τους εαυτούς μας σε έναν ατέρμονα φαύλο κύκλο .

Δεν  το κάναμε έως σήμερα , δεν θα το κάνουνε ούτε τώρα , αν και κάποιοι έμμεσα εκβιάζουν  την διοίκηση  με γνώμονα της επερχόμενες εκλογές .

Σπίτι μας είναι η ΕΠΣ ,παιδιά μας οι ομάδες μας , πεδίο αγώνων τα γήπεδα , εχθρός του καλού το καλύτερο ,θεματοφύλακας η δημοκρατία μας .

Ευχαριστώ για την προσοχή σας , εύχομαι  να έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες , να κερδίσει ο καλύτερος και στο τέλος το ποδόσφαιρο .”

 Ι. ΣΠΑΘΑΣ

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Advertisement