Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γ.Σ. Αργυρούπολης-Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 3-0

Published

on

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη κόντρα στο Χαϊδάρι, έδωσε ο Γ.Σ. Αργυρούπολης επικρατώντας με 3-0 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου που δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί στις συνθήκες της κατηγορίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γκρεφτσίδης που σημείωσε δυο από τα τρια γκολ. Με το τρίποντο αυτό ο Γ.Σ. Αργυρούπολης έφτασε τους 15 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου παρέμεινε ουραγός με 4 βαθμούς.

Μόλις στο 2′ ο Γκρεφτσίδης έκανε το 1-0, με τον Ακογλάνη στο 9′ να κάνει το 2-0 και να δίνει σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους για τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκρεβτσίδης, με τους ‘οράνιε’ να παίζουν από το 57′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννίκο με δεύτερη κίτρινη.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστίδης, Τσάκαλος, Παπαντωνάκης Ν., Χιόνης, Γιαννίκος, Μητάς (88’ Παπαντωνάκης Ε.), Βουβουδάκης (75’ Μαρυώτης), Ακογλάνης (75’ Βασίλι), Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΔΑΦΝΗ Π.Φ.: Σκανδαλάκης, Μπούτσης (71’ Ραζακιάς), Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Βενάρδος, Τσουκαλάς, Ρισβάς, Παππάς, Μπίνας (52’ Ποζίδης), Καλλιοντζάκης.