Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Πρωταγωνιστές ήταν οι ποδοσφαιριστές

Published

on

Ανακοινωση εξέδωσε η Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηλιούπολης, μέσω της οποίας κάνει τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αρχικά, οι άνθρωποι του Ήλιου, βγάζουν το καπέλο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τονίζοντας ότι εκείνοι ήταν πρωταγωνιστές αφού βίωσαν αρκετές δυσκολίες ενώ στη συνέχεια ευχαριστούν τα πρόσωπα εκείνα που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Στον επίλογο του κειμένου, η ιστορική ομάδα εύχεται στους πρωταθλητές των δυο ομάδων της Α’ ΕΠΣΑ, Ηράκλειο και Αιγάλεω καλή επιτυχία τους αγώνες μπαράζ που πρόκειται να δώσουν. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: Μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της διοργανώτριας αρχής (ΕΠΣ Αθηνών) στην Α κατηγορία και παρά τις αντίξοες συνθήκες της φετινής χρονιάς η αγαπημένη μας ομάδα τερμάτισε στην 10η θέση με τη συγκομιδή των 45 βαθμών.
Ομολογουμένως από όλους η ομάδα μας συμμετείχε σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα, με πολλά και ιστορικά σωματεία σε δύσκολες έδρες και παιχνίδια που μέχρι και την τελευταία αγωνιστική είχαν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης.
Αξίζουν πολλά – πολλά συγχαρητήρια στους μεγάλους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι εκτός από τους παίκτες που παρ΄ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στάθηκαν αντάξιοι της βαριάς φανέλας του ιστορικού αυτού συλλόγου.
Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό team, στους γενικούς αρχηγούς της ομάδας, στον φροντιστή, στον γιατρό και στον φυσιοθεραπευτή.
Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά όλο τον φίλαθλο κόσμο που ακολούθησαν την ομάδα και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια της καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας προς όλους τους χορηγούς και επαγγελματίες της πόλης μας και όχι μόνο, που στάθηκαν στο πλευρό της επιτροπής και βοήθησαν οικονομικά και αυτή τη χρονιά την ομάδα μας.
Παρά τις όποιες δυσκολίες τελικά τα καταφέραμε…. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια της επιτροπής θα εκτιμηθεί από όλους τους φορείς.

«Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηλιούπολης συγχαίρει τους δύο πρωταθλητές το σωματείο Α.Ε. Ηρακλείου και το σωματείο Α.Ο. Αιγάλεω και τους εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ που θα δώσουν.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply