Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Δάγκωνε ο ΑΟ Ιλίου, 3-0 τον Αστέρα Γλυφάδας

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και παίζοντας με περίσσια ψυχή ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε κατά κράτος του Αστέρα Γλυφάδας με 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να δείξουν ότι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και τα κατάφεραν, φτάνοντας έτσι τους 51 βαθμούς.  Θα μπορούσαν μάλιστα να πετύχουν περισσότερα γκολ, αλλά η ατυχία αλλά και ο εξαιρετικός γκολκίπερ Λώλος δεν τους το επέτρεψαν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους και έμειναν στους 35 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ όταν μετά από κινηματογραφική ομαδική ενέργεια ο Κοντός βρήκε τον Φούρλα που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 52′ ο ΑΟ Ιλίου κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαντικόπουλου, με τον Φούρλα να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-0, ζευγαρώνοντας τα προσωπικά του γκολ. Στο 55′ το εξ’επαφής πλασέ του Ελεύθερου σταμάτησε στο δοκάρι, και στο 78′ ο Λερούτσος με μαγική πάσα βρήκε τον Κοντό και ο τελευταίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Έξτρα κέρδος για την ομάδα του ΑΟ Ιλίου ήταν το ντεμπούτο του 17χρονου γκολκίπερ Σιωππίδη που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και η συμμετοχή των νεαρών Φωτίδη, Τζόκα και Θεοχάρη που έδειξαν ότι μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς και ταλαντούχους της ομάδας (Θάνος, Μυλωνακάκης, Γεωργαντάς κ.α.) και με την ανάλογη δουλειά μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την ομάδα.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Λερούτσου για φέτος, αφού την Πέμπτη παρουσιάζεται στην Τρίπολη για να υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία του.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Σιωππίδης, Κιτσώνης (63′ Τζώρτζης), Μαργαρώνης, Δαούτης, Λάχας, Μάλλιος, Ελεύθερος (63′ Φωτίδης), Μαρκάκης (83′ Θεοχάρης), Φούρλας (83′ Τζόκας), Λερούτσος, Κοντός.

ΑΣΤΈΡΑΣ ΓΛΥΦΆΔΑΣ: Λώλος, Μπαρλάμπας (75′ Νικολόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Παπακωνσταντίνου (87′ Γεωργίου), Μπαλαφούτης Α.(75′ Καραβίδας), Χρυσικός, Παπαμιχάλης (46′ Μπαλαφούτης Χ.)(65′ λ.τ. Βιτωράτος).