Connect with us

Uncategorized

Δάφνη για τον Πανναυπλιακό

Νίκησε 4-1 στις Ερυθρές

Published

on

Πάνω από την επικίνδυνη ζώνης της βαθμολογίας διατηρήθηκε ο Πανναυπλιακός ύστερα από την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε ενάντια στην Δάφνη Ερυθρών με το ευρύ 4-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξ’ αρχής αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας από πολύ νωρίς ποιος θα είναι το απόλυτα αφεντικό στη αναμέτρηση.

Με τη συμπλήρωση 7′ στην συνάντηση ο Ηλίας Γκολέμης έδωσε το προβάδισμα στο σωματείο από το Ναύπλιο. Στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Αγγελόπουλος, ο οποίος με δύο τέρματα σε διάστημα 8′ (29′, 37′) έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το συγκρότημα του Νίκου Μητροσύλη, καθώς πριν καν συμπληρωθεί 1′ στην επάναληψη, ο Νικολέτος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σταματίου.

Στο 61′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε το… άιμα του πίσω, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77′ ο Τσέλος, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Πανναυπλαικός αγωνιζόνταν απο το 67′ με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Κατσαούνη.

Διαιτητής ήταν ο Τσαμούρης (Πειραιά),

 

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ (Μελέτης Σοφός): Σταματίου, Κώνστας, Τσέλος, Μάγκας, Κουτσοδήμος Μ. (46′ Δερβίσης), Γκούρλας (67′ Τσαούσης), Μακρής, Λιώρης, Ανέστης, Τσαλμάς, Κουτσοδήμος Δ.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Ζίου, Μιχαλόπουλος, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου (67′ Κυριακόπουλος), Καραμάνος, Αγγελόπουλος, Λαμπρούσης (46′ Παπουτσής), Γκολέμης Η. (56′ Λούπας), Νικολέτος, Μπουτσικάκης

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply