Connect with us

Uncategorized

Δίκαια ο Εθνικός τον Αχαρναϊκό

Νίκησε 2-0

Published

on

Ο Εθνικός έδειξε ότι η πάρα πολύ σοβαρή δουλειά που έγινε τον τελευταίο μήνα, είναι ώρα να αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Σε καμιά στιγμή δεν άφησε τον Αχαρναικό, να δικαιολογήσει την βαθμολογική του πρωτιά. Από την έναρξη του παιχνιδιού στρίμωξε τους φιλοξενούμενους, και μετά απο ωραίο γύρισμα του Ρούσσου Αλ. στο 10ο λεπτο, ο Σκαφτούρος πλασάροντας εύστοχα υποχρέωσε τον Ιντζόγλου να μαζέψει την μπάλα απο τα δίχτυα του. Λίγο πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο μετά το κόρνερ του Μιχελή,ο Σαμιώτης με κεφαλιά έκανε το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς απο τους 800 περίπου φίλους της Πειραιώτικης ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχαρναικός προσπάθησε ανορθόδοξα να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά η καλά οργανωμένη ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου, αμύνθηκε ιδανικά με σκοπό να προστατέψει μια ακόμα νίκη στο γήπεδο της.

Πολύ καλή η διαιτησία των Βράκα,Καμπούρη,Πασχαλίδη του Συνδέσμου Ευβοίας.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ.Μακρής,Μακρόπουλος,Ρούσσος Οθ., Κρητικός, Ιατρού, Σαμιώτης ,Μιχελής, Παντελής(88 Κατσιγιάννης),Κοσμάς,Ρούσσος Αλ.(82 Σαμλίδης),Σκαφτούρος(55 Κασσιάρας).

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ.Ιντζόγλου,Καλαμιώτης,Μανάλης,Μαγγίνας,Μωυσιάδης(87 Φελέκης) ,Αθανασόπουλος, Ζούμας(81 Μπέρης),Χριστόπουλος, Νταβαρίνος ,Δημάκης(75 Καλέρης),Λαναράς.

 

Ρεπορταζ: Ηλιας Κατσιγιαννης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply