Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δ,Βουτσινάς :« Έκλεισε ο κύκλος μου στην ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας»

Published

on

Ο Δημήτρης Βουτσινάς υλοποίησε την απόφαση του τελικά να παραιτηθεί από τον πάγκο της ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα μετά τον αγώνα με τον Αμπελακιακό. Μια απόφαση που δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού . Με επιστολή που μας έστειλε ο καταξιωμένος τεχνικός αναφέρει :

« Πριν από τρία χρόνια που έγινε η συγχώνευση του Μαύρου Αετού με την Ολυμπιάδα μου έκαναν την τιμή να μου εμπιστευτούν το τιμόνι της νέας ομάδας.

Στόχος μας την πρώτη χρονιά ήταν μια καλή πορεία όπως και έγινε καταλαμβάνοντας η ομάδα την τέταρτη θέση. Την δεύτερη χρονιά η συνεργασία μας συνεχίστηκε με στόχο να πλαισιωθούμε και αν μπορούσαμε η ομάδα να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω . Μετά από καλή δουλειά κατάφερε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση. Τον τρίτο χρόνο έχοντας ήδη τις επιτυχίες των δυο προηγούμενων χρόνων οι προσδοκίες μεγάλωσαν βάζοντας πρώτο στόχο το Κύπελλο . Ο στόχος αυτός χάθηκε άδοξα μετά την ήττα με 3-2 από την πρωταθλήτρια ομίλου Προοδευτική. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα ήδη είχε αποκλείσει τον Εθνικό , σωματείο Γ’ Εθνικής . Δεύτερος στόχος είναι να πλασαριστούμε στις τρεις πρώτες θέσεις . Η ομάδα με σκληρή δουλειά κάνει αξιόλογες εμφανίσεις και εύχομαι να τα καταφέρει .

Πλέον ο κύκλος μου έκλεισε σε αυτή την ομάδα και αποχωρώ έχοντας ήδη ενημερώσει το ΔΣ .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ , τους γυμναστές, τους φροντιστές, τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και φίλο μου Γρηγόρη Γρηγοράκο που στάθηκε αρωγός σε κάθε εύκολη και δύσκολη στιγμή και με την παρέμβαση του που βοηθούσε στην επίλυση των προβλημάτων . Ευχαριστώ επίσης τον εργάτη Γιώργο Χάλαρη, την ψυχή της ομάδας Γιώργο Λαζαρόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό Αργύρη Κεραμίδα καθώς και το Διοικητικό συμβούλιο,

Τέλος ευχαριστώ για τη συνεργασία τους ποδοσφαιριστές , που είναι πρωταγωνιστές όλων των επιτυχιών . Σίγουρα μπορεί να στεναχώρησα κάποιους , αλλά δεν έγινε σκόπιμα . Πάντα ότι γινόταν ήταν για το καλό της ομάδας.»