Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Περάματος

Published

on

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ολυμπιακός Περάματος να ανέλθει κατηγορία . Στο σύλλογο υπάρχει τουλάχιστον η ικανοποίηση ότι η ομάδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στο ματς με τους Φιλάθλους και δεν νίκησε από ατυχία και μόνο.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τριανταφύλλου δήλωσε: « Στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε ξεκάθαρα μια ομάδα καλύτερη σε όλους τους τομείς και αυτή ήταν ο Ολυμπιακος Περάματος.

Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα, χωρίς ο αντίπαλος να μας δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα ανασταλτικά. Δυστυχώς δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να τελειώσουμε τις φάσεις και πετάξαμε 5 κλασικές ευκαιρίες, εκ των οποίων και ένα πέναλτι στα σκουπίδια.

Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να κάνουμε ένα γκολ και μόνο στο τέλος οι Φίλαθλοι είχαν μια απειλητική στιγμή. Τέλος δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που ψάχναμε και τελικά δίκαια οι Φίλαθλοι πήραν την άνοδο.»

Και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Περάματος κατέληξε: Τελειώσαμε μια πολύ καλή χρονιά που βάζει τις βάσεις για μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, κάναμε έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και καμία ήττα στα μπαράζ, δείχνοντας μάλιστα ότι ήμαστε καλύτερη ομάδα από τις τέσσερις που διεκδίκησαν την τέταρτη θέση. Να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου, που έδωσαν παραπάνω από το 100% σε όλη την συνεργασία μας. Τέλος να πω ότι με την βαθμολογική συγκομιδή που έχουμε μπορεί τελικά πολλά να συμβούν και η νέα χρονιά, ίσως μας βρει εκεί που φέτος αξίζαμε να φτάσουμε.

* Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος τίμησε τον ποδοσφαιριστή της Στέφανο Άννη , ο οποίος σταματάει μετά από μια πολυετή παρουσία στα γήπεδα το ποδόσφαιρο, επίσης τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Καρπασίτη για την προσφορά του και τον ποδοσφαιριστή Κλέαντ Τάνκα που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Γ΄Κατηγορίας με 35 γκο

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply