Connect with us

Uncategorized

Δεν το χάνει με τίποτα!

Ο Αχαρναϊκός νίκησε τον Αστέρα Βάρης (1-0) και βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου!

Published

on

Αποτελεί την καλύτερη και την πιο σταθερή ομάδα στον 9ο όμιλο από τις αρχές του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι ξεκίνησε έχοντας θέσει ως στόχο το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League 2. Χθες το απόγευμα το συγκρότημα του Φώτη Θανέλα κατέβαλε την αντίσταση του «σκληροτράχηλου» και ανταγωνιστικού Αστέρα Βάρης, κατακτώντας μια πολύ σημαντικά νίκη με 1-0. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μακρυπόδη (Αχαϊας)ήταν η αρχή του. πάρτι! Αμέσως μετά την πληροφόρηση για το στραβοπάτημα του Αιολικού στη Σαλαμίνα, όλοι μαζί: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι με την ικανοποίηση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους! Άξιο αναφοράς είναι πως στο δημοτικό γήπεδο Αχαρνών έδωσαν το παρών 1000 περίπου φίλοι του συλλόγου από την Ανατολική Αττική!

 

«Ξεκλείδωσε» ο Λαναράς!

 

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα το οποίο θα απέβαλλε το άγχος από τα. πόδια τους, όμως έπεσαν πάνω σε μια «διαβασμένη» άμυνα, η οποία κατάφερε να «βραχυκυκλώσει» τα ατού των πρωτοπόρων! Στο 34′ μετά από κόρνερ του Χριστόπουλου ο Μπάμπης Κοκόλης έκανε την κοντινή προβολή, όμως ο Θαμνόπουλος είδε με ανακούφιση τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του. Από εκεί και πέρα το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Μενιδιάτες, οι οποίοι με τη συμπλήρωση 8′ στην επανάληψη άνοιξαν το σκορ. Ο Καλαμιώτης επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά και ο Βασίλης Λαναράς που βρέθηκε μέσα στην περιοχή με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Θαμνόπουλο, γράφοντας το 1-0. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 87′ αποβλήθηκε από πλευράς Αχαρναϊκού ο Κοκόλης με δεύτερη κίτρινη.

 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Μουζάκης, Καλανιώτης, Μανάλης, Μαγγίνας, Μωϋσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος, Καλέρης (70′ Δημάκης), Φελέκης (90′ Δήμας), Λαναράς (93′ Μακρυγιάννης)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θαμνόπουλος, Κοζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Καρδαμίτσης, Γκίκας (58′ Οικονομίδης), Ξηντάρας (74′ λ. τρ. Σιδερόπουλος), Πιτταράς, Περιάλης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply