Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Δημήτρης Κονγκίνη: Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω…

Published

on

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο Δημήτρης Κονγκίνη…

Εχοντας βγάλει πλέον τη στολή του ποδοσφαιριστή και έχοντας φορέσει το κοστούμι του Τεχνικού Διευθυντή στον Ορφέα Αιγάλεω, θα προσπαθήσει κι αυτός να βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα η οικογένεια Τιτόνη να φέρει την ομάδα στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Αθήνας.

Ας δούμε τι μας είπε…

Δημήτρη καλημέρα. Με ποιά κριτήρια δέχτηκες να αναλάβεις αυτή τη θέση?

Είχα αποφασίσει πως θα διανύσω την τελευταία μου σεζόν σαν ποδοσφαιριστής και θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Η καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής μου τα έδωσε όλα χαρές, λύπες, πρωταθλήματα μέχρι και την Δ εθνική που αγωνίστηκα.

Γνωρίζω χρόνια την οικογένεια ΤΙΤΟΝΗ και ο ΟΡΦΕΑΣ θεωρείται το σπιτι μου, έχω αγωνιστεί κατά περιόδους αρκετά χρόνια στο σύλλογο, αλλά και όταν απουσίαζα παιχτικά, ήμουν πάντα εδώ για στηρίζω.
Μετά από πρόταση του προέδρου μας δε μπορούσα να αρνηθώ. Είμαι ευγνώμων και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας συνολικά σαν σύλλογος.

Ποιό είναι το Project του συλλόγου?

Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο. Η διοίκηση μας μαζί με τον  Χρήστο Τιτόνη έχει ξανά φέρει στην επικαιρότητα το σύλλογο τα τελευταία χρόνια τόσο σε οργανωτικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

Είμαι εδώ για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Πρόθεση μου να δώσουμε στους ανθρώπους αυτούς χαρά, γιατί σπανίζουν στο αθλητικό κομμάτι τέτοιοι πρόεδροι που παλεύουν μόνοι τους όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουν έναν ιστορικό σύλλογο στη ζωή, αλλά το πιο σημαντικό, να είναι τα παιδιά μας στα γήπεδα. Θα έπρεπε η κοινωνία και η δημοτική αρχή να βρίσκεται δίπλα τους να τους στηρίζει.
Θελουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να προέρχεται από την περιοχή μας και την ακαδημία τα επόμενα χρόνια.
Θέλω να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην οργάνωση του συλλόγου και να δίνουμε στους ποδοσφαιριστές τα μέγιστα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε.
Η φετινή χρόνια θα μας βρει ανταγωνιστικούς και δυνατούς σε όλα τα επίπεδα με μόνο μας στόχο την άνοδο στην Α Αθηνών !
Έχουμε καταφέρει να συμφωνήσουμε με 4-5 ποδοσφαιριστές εθνικών κατηγοριών και αυτό λέει πολλά για τον σύλλογο και την υγεία που βγάζει προς τα έξω.
Δε σταματάμε όμως μόνο στο ανδρικό τμήμα αλλά θα δώσουμε έμφαση και στην ακαδημία που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται και χρειάζεται την αναγέννηση της. Και σε αυτό το έργο επικεφαλής θα βρίσκεται ο Χρήστος Τιτόνης, ένας άνθρωπος με όραμα, επαγγελματισμό, αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ομάδα, όπως είναι και ο Πρόεδρος μας Θανάσης Τιτόνης

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της  Β’ ΕΠΣΑ?

Έχουμε δει πως χρόνο με το χρόνο το πρωτάθλημα της Β’ δυναμώνει και εξελίσσεται, και θέλω σε αυτό το σημείο να δώσω συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΕΠΣΑ που κρατάει την Αθήνα σε τόσο υψηλά επίπεδα.

Περιμένουμε φέτος ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και βλέπουμε πως αρκετές ομάδες δυναμώνουν. Θα σεβαστούμε όλους τους συλλόγους αλλά δε θα φοβηθούμε καμία ομάδα.
Ευελπιστώ πως θα πραγματοποιηθεί φέτος ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Β ΕΠΣΑ και θα πρέπει όλος ο κόσμος να το στηρίξει.

Σε ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου. Θέλεις να πεις κάτι για το τέλος?

Τέλος θα ήθελα να δώσω τα αληθινά μου συγχαρητήρια σε εσάς για το έργο που πραγματοποιείτε τα τελευταία χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και του δίνετε ζωή.
Το άθλημα μας σας χρειάζεται… και πάλι συγχαρητήρια !