Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα για φίλημα 5-2 τον Χολαργό στην Ηλιούπολη!

Published

on

Τρομερή η Διάνα επιβλήθηκε 5-2 του Χολαργού στην Ηλιούπολη και για πρώτη φορά φέτος νοιώθει ασφάλεια βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα ένα παιχνίδι ο Τόλης Χατζηστεφάνου, ο οποίος έφτασε και στο χατ-τρικ σφραγίζοντας το πολυπόθητο τρίποντο. Κάπως έτσι, οι ‘κυανέρυθροι’ ανέβηκαν στην ένατη θέση έχοντας 27 πόντους και πλήγωσαν τον πρώην προπονητή τους, Γιάννη Ταμπραντζή, αφήνοντας το δεύτερο συγκρότημα του στους 41 πόντους.

Τον χορό των γκολ άνοιξαν στο 11′ οι φιλοξενούμενοι με ωραία προσπάθεια του Τασιούδη, όμως στο 16′ ο Ρούσεφ ισοφάρισε σε 1-1 εκτελώντας άψογα το φάουλ. Ο Χρήστος Μπαλαφούτης με ωραίο τελείωμα έκανε την ανατροπή για το 2-1 στο 32′ και εκεί σταμάτησε ο δείκτης του σκορ για το πρώτο ημίχρονο. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ο Χατζηστεφάνου πήρε το όπλο του για το 3-1 στο 52′, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Κετσετζόγλου σκόραρε για ακόμη μία αγωνιστική μειώνοντας σε 3-2. Ο φορ της Διάνα απάντησε στο 67′ για το 4-2 και στο 75′ ολοκλήρωσε το προσωπικό του κρεσέντο για το τελικό 5-2 μπροστά αρκετούς φίλους που βρέθηκαν στο Ηλιούπολης Β’. Μάλιστα, ο Πλεμμένος είχε δοκάρι στο 71′ ύστερα από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Δίχως αμφιβολία από τα ματς της χρονιάς!

Διαιτητές: Σύψας Ι., Τσελίκος Α., Κασιμάτης Α.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Βιτωράτος (62′ Σάρρα), Λουτσάι, Μπελέρης, Νίκολι, Μουρούτης, Καλουδιώτης, Τσαβαλιάς (66′ Μαντακίδης), Μπαλαφούτης Χρ., Ρούσεφ (87′ Μπαλαφούτης Α.), Χατζηστεφάνου.

Χολαργός (Γιάννης Ταμπραντζής): Καλαματιανός, Ψάλλας (46′ Λυράς), Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Τασιούδης, Καζάκος Α., Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος (76′ Ρίζος), Ντζαβίδας (73′ Καζάκος Π.).