Connect with us

stoplekto

Διάνα Ηλιούπολης – Διαγόρας 7-0

Published

on

Μια Διάνα να την. . . πιεις στο ποτήρι ήταν αυτή που παρουσιάστηκε στο προχθεσινό ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Διαγόρα του οποίου και επικράτησε με το σαρωτικό 7-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 3-0 στο ημίχρονο με τα τέρματα του Λοίσιου στο 7′, του Μπαλαφούτη στο 23′ και του Χατζηστεφάνου στο 45′. Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» είχαν δοκάρι με τον Πέτσα στο 55′ ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν το ματς να στραβώνει ακόμη περισσότερο για εκείνους όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο 68′ με τον Πολίτη να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη. Έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός και πέτυχαν τέσσερα τέρματα ακόμη, με τον Απέργη στο 70′ και στο 83′(πεν), τον Πέτσα στο 86′ και τον Χούδρα στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 7-0. Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος και βοηθοί του οι Γεωργακόπουλος και Γούναρης.

 

ΔΙΑΝΑ: Μενούνος, Βογιατζόπουλος, Λουτσάι, Νίκολι, Γκίκας, Τσαμπίρας (65′ Χούδρας), Πέτσας, Παπαδόπουλος (46′ Σάρας), Λοίσιος, Μπαλαφούτης, Χατζηστεφάνου (70′ Απέργης)

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κομεσάριος, Κωνσταντινίδης (46′ Τάσης Β.), Σουκάς (39′ Ρίζο), Κασάπης, Μαρτίνος, Πολίτης, Παπανικολάου, Βασιλειάδης, Γονιδάκης (46′ Καλιδάς), Τάσης Γ., Παυλάκης

 

(kraptis1449@hotmail.com)

foto: sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply