Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης-Ηλιούπολη 2-2

Published

on

Ματς με συναρπαστική εξέλιξη έλαβε χώρα στα νότια προάστια, εκεί που η Διάνα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ηλιούπολη. Παρότι αμφότερες οι ομάδες ήθελαν την νικη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης δεν τα κατάφεραν, παραμένοντας στην 9η θέση με 29 βαθμούς. Στο α’ μέρος η Διάνα είχε την υπεροχή χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη φάση. Παρ’ όλα αυτά στο 36′ ευτύχησε να προηγηθεί με κεφαλιά του Μαντακίδη μετά από κόρνερ του Ρούσεφ. Στην επανάληψη, το ματς ήταν ισορροπημένο, με τον Μπελέρη στο 57′ να κάνει το 2-0. Παρά την ψυχρολουσία, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο 63′ ο Γεμιστός έκανε το 2-1, με τον Σκούρα στο 66′ να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νίκολι στο 74′ με δευτερη κίτρινη.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν παράπονα από τη διαιτησία φωνάζοντας για δυο περιπτώσεις πέναλτι.

ΔΙΑΝΑ (Γιάννης Χατζηράπτης) Κόρρας, Βιτωράτος (63′ Βούτας), Λουτσάι, Μπελέρης, Νικόλι, Μουρούτης, Καλουδιώτης, Μαντακίδης, Μπαλαφούτης Χ. (70′ Τσαβαλιάς), Ρούσεφ, Χατζηστεφάνου (90′ Μπαλαφούτης Α.)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Τικταπανίδης, Θάνος, Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Καρύδης (46 Γκικα), Γεμιστός, Γαγγος, Ορφανός.