Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης-Περιστέρι 3-0

Published

on

Μετά από τρεις αγωνιστικές και σχεδόν ένα μήνα, η Διάνα Ηλιούπολης γεύτηκε και πάλι τη χαρά της νίκης αφού επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Περιστερίου ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη.

Η ομάδα από τα νότια προάστια έφτασε τους 18 βαθμούς παραμένοντας στην 15η θέση, ωστόσο, πλέον μπορεί να κοιτάζει το μέλλον πιο αισιόδοξα αφού πλησίασε τις ομάδες εκείνες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή.

Όσον αφορά τον ΑΟ Περιστερίου, οι ‘ροσσονέρι’ παρότι πάλεψαν το ματς και είχαν καλές στιγμές στο α’ μέρος με τους Κρεμμύδα, Πλέστη και Λιαγκόζη παρέμειναν στους 21 βαθμούς και την 12η θέση.Ο Ρούσεφ ήταν εκείνος που στο 41′ αξιοποίησε το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Χέλμης γραφοντας το 1-0. Στο 71′ ο Καλλέργης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Αναστασίου στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 60′ ο Κρεμμύδας είχε δοκάρι.

ΔΙΑΝΑ (Ακης Μιχαηλίδης) Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Σάρα, Τζιβελέκης (78′ Φαρμάκης), Νίκολι, Σούλας, Καλλέργης, Αναστασίου, Μπαλαφούτης Α. (83′ Παπαδημητρίου), Ρούσεφ, Παριανός (65′ Μπαλαφούτης Χρ.).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λευτέρης Αλεξάκης) Χανιώτης, Τσαλκιτζόπουλος, Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσύσογλου, Πλέστης, Κρεμμύδας, Λιαγκόζης (62′ Ιατρούδης), Χέλμης.