Connect with us

stoplekto

Διαψεύδουν για την επιστολή στην ΑΕ Νίκαιας

Published

on

Αντιδράσεις υπήρχαν σχετικά με την επιστολή ποδοσφαιριστών και μελών του προπονητικού τιμ της ΑΕ Νίκαιας που δημοσιεύσαμε χθες . Δυο  άτομα  που φέρονται να είναι μεταξύ αυτών που τα ονόματα τους  υπογράφουν την επιστολή διαχωρίζουν τη θέση τους .

Συγκεκριμένα ο πρώην προπονητής της ομάδας Μανώλης Βερίγος τονίζει:

« Αυτού του είδους οι ανακοινώσεις δεν με εκφράζουν και δεν έχω βάλει το όνομα μου πουθενά και σε καμία ανακοίνωση . Εγώ ασχολούμαι  με το  ποδόσφαιρο σαν προπονητής και τα όποια  διοικητικά προβλήματα δεν με αφορούν ».

Από την πλευρά του ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Τρίχος με επιστολή του αναφέρει:

«Σήμερα δημοσιεύθηκε μια ανακοίνωση την οποία υπογράφουν πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Νίκαια καθώς και μέλη του προπονητικού τιμ(νυν και πρώην).Επειδή ανάμεσα στα ονόματα που αναφέρονται είναι και το δικό μου θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν είμαι ο συντάκτης αυτής,  εκτός κι αν η απάντηση σε τηλεφωνική ερώτηση ,με καθιστά αυτόματα σε υπογράφοντα. Όσον αφορά στην ανακοίνωση, στο πρώτο σκέλος της ,το οποίο με αφορά ,συμφωνώ απόλυτα με τους γράφοντες αυτήν, σχετικά με την μη ύπαρξη κάποιας οικονομικής εκκρεμότητας προς το πρόσωπό μου. Αλλά μέχρι εκεί. Εξάλλου, για τους μη γνωρίζοντες, παρέμεινα στην Α.Ε Νίκαια μέχρι και τώρα.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply