Connect with us

stoplekto

Δικαίωση για Καρλόβασι από ΕΠΟ..

Οριστικά -3 βαθμούς για Φωστήρα..

Published

on

Δικαίωση τελικά για το Καρλόβασι καθώς σήμερα 15/3 η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση της για το θέμα που αφορούσε την αντικανονική η όχι συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ομάδας της ΑΕ Καρλόβασι Τσιομπάι στον αγώνα με τον Φωστήρα.

Αρχικά είχε δικαιωθεί ο Φωστήρας και είχε πάρει τους τρεις βαθμούς, παρά την ήττα του στη Σάμο με 2-1. Ωστόσο, το Καρλόβασι απέδειξε πως ο Τσιομπάι αγωνίζεται κανονικά και νόμιμα στη Δ’ Εθνική.

Η σχετική επίσημη ανακοίνωση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ:

 

«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ κατά της υπ΄αριθμ. 342/2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και του σωματείου ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Απορρίπτει ως αβάσιμη την από 29-11-2011 ένσταση του σωματείου ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ΜΠΛΕΝΤΙ ΤΣΟΜΠΑΙ του σωματείου ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ στον αγώνα της 27-11-2011».

 

Η εν λόγω απόφαση είχε ως αποτέλεσμα οι τρεις βαθμοί της νίκης να επιστρέψουν στο Καρλόβασι, ενώ η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου άλλαξε, αφού ο Φωστήρας έπεσε από την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκεται μόνος και με διαφορά ο Ελπιδοφόρος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply