Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλο τίτλου το ‘Σίτι’ στα Σούρμενα

Published

on

Ήταν το πιο σημαντικό ματς της 14ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο και αυτό διότι τόσο τα Σούρμενα όσο και το Αιγάλεω ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στη κορυφή στην προσπάθεια που κάνουν για τον τίτλο. Παρ’ όλα αυτά το Σίτι έβγαλε περισσότερη θέληση και πίστη για την νίκη και παρά τις απουσίες των Ταμπακη, Βερμπη και Σταύρου βρήκε το τρόπο να αποδρασει με το διπλό από το γήπεδο του Ελληνικού επικρατώντας με 1-0 των Σουρμένων.

Το ιστορικό σωματείο των δυτικών προαστίων επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τις νίκες με Αθηναϊκό και Διάνα Ηλιούπολης.

Το ‘Σίτι’ πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση και μια από τις καλύτερες τις φετινής σεζόν πήρε τη νίκη και μείωσε έπιασε τους 21 βαθμους και την 5η θέση.

Από την άλλη τα Σούρμενα παρέμειναν στους 23 βαθμους ωστόσο δεν είχαν την απόδοση που χρειαζόνταν για να πάρουν τη νικη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Αιγάλω πατούσε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απειλώντας στο 2′ όμως το σουτ του Στάμου μπλόκαρε ο Λύρος.

Στο 9′ ο Τζανετος έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Ρούσσο όμως το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο στόχο.

Στη συνέχεια τα Σούρμενα ανέβασαν ρυθμό και είχαν την ευκαιρία στο 25′, όταν ο Γεωργίου έκανε το σουτ ο Γιώρας φάνηκε να μπερδεύεται όμως εν τέλει έδιωξε με δυσκολία. Στο 34′ τα Σουρμενα έχασαν νέα ευκαιρία όταν ο Δημογιάννης σέντραρε και ο Γεωργιου με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή λίγο άουτ.

Στο 39′ το Αιγάλεω είχε καλή στιγμή και πάλι όμως ο Λύρος αντέδρασε σωστά στη κεφαλιά του Τουλουβασίλη μετά τη σέντρα του Μπρεστοβίτσκι διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο β’ μέρος η πρώτη φάση ανήκει στα Σούρμενα με τον Γιώρα να μπλοκάρει τη κεφαλιά του Καζαντζή στο 47′. Τέσσερα λεπτά αργότερα, το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ. Σε κόρνερ οι Ρουσσος και Στάμος συνεργάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το Αιγάλεω βάζοντας φωτιά στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλοι του Σιτι.

Το γκολ αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των φιλοξενούμενων οι οποίοι στο 62′ είχαν την φάση για να κάνουν το 2-0. Ο Τουλουβασίλης έβγαλε το Ρουσσο φάτσα με το Λυρο, ο επιθετικός του Αιγάλεω πέρασε τον Λύρο και σούταρε ομως οι αμυντικοι των Σουρμένων έδιωξαν. Στην επόμενη φάση ο Κοκκιναράς βρήκε τον Ρούσσο με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο δοκάρι της εστία του Λύρου.

Στο 70\ το σουτ του Κοκκιναρά έφυγε άουτ, ενώ στο 75′ η προβολή του Καζαντζή δεν βρήκε στόχο.

Στο 80 ο Ρουσσος σούταρε και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 87′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού ο διαιτητής Αντωνίου απέβαλλε τον τερματοφύλακα Λυρου υποστηρίζοντας ότι έπιασε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής. Στο σημείο αυτό προκλήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, ενώ ένταση σημειώθηκε και στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων που διήρκησε 4′. Στη συνέχεια το ματς ξεκίνησε κανονικά χωρίς να σημειωθεί κάτι το αξιόλογο.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Βαγγέλης Μάλλιος) Λύρος, Μετλιου, Πρέκας (88′ Καπακτσόγλου), Ακριτιδης, Μπουγιουκος, Μανωλιαδης, Πασας (35′ λ.τρ. Τσακύρης), Γεωργιου, Δημογιαννης, Γιωματαρης (74′ Γιαννόπουλος), Καζαντζης

ΑΙΓΑΛΕΩ (Κωστας Αρζενης) Γιωρας, Ναυπλιωτης, Μπρεστοβισκι, Παπουτσης, Αρβανίτης, Παπαθανασιου, Τζανετος, Κωτσεριδης (66′ Μεταλλινος), Σταμος (55′ λ.τρ Κοκκιναρας), Τουλουβασιλης (81′ Λοϊζίδης).