Connect with us

Uncategorized

Διπλό η Κηφισιά στον Ηλυσιακό

Νίκησε 2-1

Published

on

Πέρασε και από του Ζωγράφου η Κηφισιά , νικώντας με 2-1 τον Ηλυσιακό. Οι «κυανόλευκοι» με ηγέτη τον Δημήτρη Βέρμπη που πέτυχε και τα δυο γκολ, «απέδρασαν» με το διπλό από μια δύσκολη έδρα, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν άνετα το ρεπό τους.

Ιδανική εκκίνηση για τους «κιτρινόμαυρους»

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπλήρωση 4′ αγώνα ο Αμανατίδης με ωραίο φάουλ έγραψε το 1-0. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την εικόνα τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55′. Συγκεκριμένα, ο Ιωσήπου υπέπεσε σε πέναλτι με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη από το διαιτητή του αγώνα, Ψυχούλα (Εύβοιας). Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δημήτρης Βέρμπης που έκανε το 1-1. Το πάθημα δεν έγινε. μάθημα στην ομάδα του Σάκη Δέδε, δεδομένου ότι στις καθυστερήσεις του ματς δόθηκε νέο πέναλτι στους Κηφισιώτες, ενώ αποβλήθηκε και ο Μητσόπουλος με απευθείας κόκκινη από πλευράς Ηλυσιακού. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Βέρμπης ο οποίος ευστόχησε χαρίζοντας ένα σπουδαίο «τρίποντο» στο σωματείο των βορείων προαστίων.

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Σάκης Δέδες): Οικονόμου, Ματσόπουλος, Ιωαννίδης, Τσέπες, Ιωσήπου, Αμανατίδης, Καραπιπέρης, Μασούρας, Αγγελόπουλος (61′ Παππάς), Κολοβός (58′ Σίσκος), Βάσιλος (58′ Τσοπανάκος)

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Εσλερ, Τεγούσης, Ντούμος (82′ Τριανταφυλλίδης), Κορακάκης (70′ Παπαδόπουλος), Αλημπάς, Βέρμπης (91′ Παπιδάκης), Γκουτσούλας, Κάρος.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply