Connect with us

Γ Εθνική

“Διπλό” η Παναχαϊκή στη Καλλονή!

Μεγάλη νίκη της πατρινής ομάδας..

Published

on

Οι 1200 και πλέον οπαδοί της ομάδας της Μυτιλήνης απογοητεύτηκαν τελικά από την ομάδα της Καλλονής, η οποία δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 0-1 από την Παναχαΐκή, με τον πρόεδρο των φιλοξενουμένων να βρίσκεται στο γήπεδο και να συγχαίρει τους παίκτες του για την νίκη, που της έδωσε βαθμολογική ανάσα για το κυνήγι μιας θέσης για τα πλέι-οφ της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

 

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε από νωρίς, καθώς μόλις στο 10′ το σκορ άνοιξε. Ψυχρολουσία για την ΑΕΛ Καλλονής, με τον Σουλογάνη να αποκρούει ασθενώς και τον Ατματσίδη να δράττεται της ευκαιρίας και να γράφει το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Αμέσως προσπάθεια για απάντηση από τους γηπεδούχους, όμως το φάουλ του Λεοζίνιο στο 12′ απέκρουσε ο Πουρής. Η Παναχαική υποχωρεί σιγά σιγά και απειλεί με αντεπιθέσεις, όμως ο Σουλογάνης, σε μία περίπτωση, σταματάει την σέντρα του Ντίνα. Οι γηπεδούχοι εντείνουν την πίεσή τους, αλλά απειλούν κυρίως από στημένα. Η καλύτερη φάση τους σημειώθηκε στο τέλος του ημιχρόνου, με τον Πουρή να απομακρύνει εντυπωσιακά στην γωνία του την κεφαλιά του Καρακώστα και να διατηρεί το 0-1 υπέρ της ομάδας του.

 

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι μπαίνουν δυνατά με στόχο την ισοφάριση, πιέζουν, αλλά δεν καταφέρνουν να απειλήσουν. Αντίθετα, η Παναχαική είναι κίνδυνος-θάνατος στην αντεπίθεση, με τον Σουλογάνη όμως να αποτρέπει σε δύο περιπτώσεις (60′,74′) το 0-2. Σταδιακά η πίεση της ΑΕΛΚ υποχωρεί, και οι γηπεδούχοι περιορίζονται στις προσπάθειες να απειλήσουν μόνο μέσα από στημένα, χωρίς όμως επιτυχία. Τελικό αποτέλεσμα 0-1, μεγάλο διπλό για την ομάδα της Αχαΐας.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΑΕΛΚ: Σουλογάνης, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Κριπιντήρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ζουρούδης, Μανουσάκης, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Ταραχούλσκι

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Κωνσταντινίδης, Θεοδωρέλλης, Λαμπρόπουλος, Φούφουλας, Ντίνας, Φατιόν, Φουρτάδο, Κοκκίνης, Πάκαλτζης, Ατματζίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply