Connect with us

Uncategorized

Διπλό η ” Σάντα” στην Κω

Νίκησε 3-0

Published

on

Διατεθειμένη να μην απωλέσει τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στην κατηγορία είναι η Αγία Παρασκευή, η οποία χθες νίκησε εκτός έδρας με 3-0 την ΑΕ Κω. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Νεντέλκοβιτς εύτυχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 21′ με το Τσιούτσια. Στο 63′ οι ”μενόλευκοι” κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Ζυγούρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσάτσα, με τον αμυντικό των γηπεδούχων να παίρνει την άγουσα για τη αποδυτήρια, καθώς ο επιθετικός των φιλουξενούμενων βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο ”παθών” ανέλαβε την εκτέλεση, ο οποίος ευστόχησε δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ”Σάντα”. Έξι λεπτά αργότερα οι νησιώτες έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, λόγω αποβολής του Ακριτίδη με δεύτερη κίτρινη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88′ ο Τσοχαντάρης με ωραίο πλασέ. Διαιτητής ήταν ο Βικτωράτος (Ανατολικής Αττικής).

 

AΕ ΚΩΣ: Ντιμπιτρίεβιτς, Ακριτίδης, Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου (78′ Σαρηγιάννης), Τσάτσας, Βάσης (75′ Καματερός), Φυτάς, Οικονόμου, Ελευθεριάδης (70′ Μαργαρίτης), Πης, Σιώμος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Τζίτζης, Δελάρδας, Σωτήρχος (78′ Μιχέλης), Γκουντελίτσας, Δημητρίου, Κώτσης (64′ Καρατζάλος), Λαμρινάκος, Τσιούτσιος, Ζυγούρης, Τσοχαντάρης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply